Филм

трилер (2018)

Memento Mori

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
4,2
Memento Mori

Наслов:

Memento Mori

Година:

2018

Жанр:

трилер

Траење:

89 мин

Режија:

Lee Chul-min


Главни улоги:


Hee Jae
  >  Min su
Seung Un Hwang
  >  Do hee

Опис:


Six people with no prior confrontations wake up in a location at the same time and start a game of life or death in an underground bath house.
  • Слично за гледање
  • Коментари (6)
  • The Labyrinth

    The Labyrinth (2021)

    фантазија, хорор

    A fantasy horror movie about high school students struggling to save their friends from evil spirits that are causing strange phenomena late at night at their school. Hee Min is the heir of the...
  • Limit

    Limit (2022)

    криминалистички, трилер

    Policijska narednica Jun So-Eun uključena je u rešavanje slučaja otmice ćerke bogatog bračnog para. I dok istraga uveliko traje, narednica prima misteriozni poziv, gde joj otmičari saopštavaju da je...
  • San fu tian

    San fu tian (2016)

    драма

    Late one night, a young woman in provincial China discovers her boyfriend and infant son are missing. Desperate and determined to find them, she makes a deal with a cabaret performer named Sunny who...
  • Seuri seommeo nait

    Seuri seommeo nait (2015)

    комедија

    Three friends who have attempted to pass the bar exams for the past eight years, find themselves up against the most challenging situation they have ever encountered.

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    25.07.2023. 01:08
    Pogledah, pa ovako, ovakav tip filmova volim u suštini, e sad loše je realizovan.
    Rolerkoster kinematografskih elemenata, mogu da pišem o svim elementima detaljno pošto je sveže ali nema potrebe, i na kraju kažeš nije mi prijala vožnja niakako, ali ima delova koji su zanimljivi i gde je bilo adrenalina, ali idemo na nešto drugo. Meni je scenario problem, a da se reditelj i glumacka ekipa proto nisu snašli da izvuku, deluje kao `floskula sa postera` ali koliko je dobro ovo moglo da ispadne za ovakav tip filmoiva. ali ko ce ga znati zasto nije.

    Žanr pogodjen, pa opis ne znam da li bi bio spoiler kad bih napiso, verovatno možda https://mydramalist.com/28694-memento-mori, jedan dodatak, samo da su im  noge vezane lancima pa im je ograničeno kretanje i medjudelovanje, to je to, dovoljno.

    Hvala bgv za prevod!
  • titlovi.com
    Approval team
    18.06.2023. 22:09
    Prevod je uradio bgvracar ✨
  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    12.06.2023. 09:25
    Pa jeste nema, i onda standardna alternativa, uz ono audiobooks, e-books,  uz jos nesto, ali od kad je krenula kriza sa papirom, rast cena,  sada je 40% popusta kod Lagune kao do pre par godina regularna cena, a i kalkulisu sa izdanjima logicno prate prodaju. Ne bunim se, nisam nikad zalio da dam novac za knjigu, mada naravno jurim gde stignem, a eto i Book Depository ugasen. 

    Koga interesuje bice stripovi i mange na popustu kod Čarobne knjige za nekoliko dana, Standardno Darkwood ( i oni imaju problem sto se tice rasprodatih izdanja Lokot i ljuc, Propovednik, Skalpirani, itd. dobro prva dva su ekranizovana, naravno ne kako bih voleo ali dovoljno dobro)  i ostali imaju stalne popuste, eto Tanesi me je prijatno iznenadio sa japanskim piscima, i ima tako jos manjih izdavackih kuca sa finim naslovima, i u Dereti sam nasao dosta dobrih, da i oni imaju trenutno popust 35% na 3 i vise njihovih izdanja  .
     
    Da ne budu samo knjige, nisam citao `Oblik glasa`Koe no katachi Aka A Silent Voice: The Movie (2016) , nesto ne volim temu, ali hajde da probam, uz jos neke stripove, valjda ce biti oni na popustu,ako ne sad onda se nadam za NG. 
    AlexDeLarge2023-06-12 10:29:53

{{message}}

{{item.title}}