Pogledaj trailer!

Филм

анимиран (2023)

Masha and the Bear: Twice the Fun

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
7,0
Masha and the Bear: Twice the Fun

Година:

2023

Жанр:

анимиран

Траење:

75 мин

Режија:


Опис:


Prva stanica je svadba i onog trenutka kada Maša stigne, sledi nevolja! Dok se igra sa mladinim velom, Maša izaziva gungulu, trka se na kolicima za tortu i juri golubove. Bičete uvučeni u zadivljujuću i dirljivu božićnu bajku usredsređenu na dvanaest meseci. Maša i njen novi prijatelj učini će sve što mogu da zapale duh magije u srcima. Pripremite se za neočekivane obrte i uzbudljive trenutke, prava avantura je iza ugla.

Oбработил/ла:

IgaBiva
  • Слично за гледање
  • Коментари
  • Little Bone Lodge

    Little Bone Lodge (2023)

    криминалистички, трилер, хорор

    Tokom opake oluje, dva brata kriminalca u begu traže utočište u udaljenoj seoskoj kući. Zarobivši porodicu u njoj, otkrivaju da kuća krije sopstvene mračne tajne.
  • Expats

    Expats (2023)

    драма

    Serija Expats prikazuje isprepletene živote američkih žena u Kini, a nastala je prema bestseleru Janice YK Lee The Expatriates. Smještena u živopisan i buran Hong Kong 2014. godine, radnja prati...
  • Dunki

    Dunki (2023)

    драма, комедија

    Četiri prijatelja iz sela u Pendžabu dele zajednički san: otići u Englesku. Njihov problem je što nemaju ni vizu ni kartu. Vojnik im obećava da će ih odvesti u zemlju njihovih snova.
  • It's a Wonderful Knife

    It's a Wonderful Knife (2023)

    мистерија, комедија, хорор

    After saving her town from a psychotic killer, Winnie Carruthers' life is less than wonderful. When she wishes she'd never been born, she finds herself in a nightmare parallel universe where without...

За коментирање мора да бидете пријавени!

    {{message}}

    {{item.title}}