LyodPogledaj trailer!

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
Одлично!
7,3
Lyod

Година:

2018

Жанр:

драма, љубовен, романса, спортски, мјузикл

Траење:

113 мин

Режија:

Oleg Trofim

Сценарио:

Andrey Zolotarev
, Oleg Malovichko


Главни улоги:


Mariya Aronova
  >  Shatalina
Kseniya Rappoport
  >  Mat Nadi
Kseniya Lavrova-Glinka
  >  Tetka Nadi
Milos Bikovic
  >  Leonov
Alexander Petrov
  >  Sasha
Vilen Babichev
  >  Sekyuriti
Julia Pisarenko
  >  Bolelshchitsa
Aglaya Tarasova
  >  Nadya
Diana Enakaeva
  >  Nadya (v detstve)

Опис:


Inspirisan istinitim dogadjajima, „Led” je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju. Još od ranog detinjstva, Nadja je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nadja doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

Oбработил/ла:

IgaBiva
  • Слично за гледање
  • Коментари (4)
  • Khochu zamuzh

    Khochu zamuzh (2022)

    драма, комедија, љубовен, романса

    Za novinarku Ljubu sve u njenom životu odvija se po planu: rad voditelja na TV kanalu, uspešan i bogati verenik Robert. Plan ide dođavola kada se baterija u Ljubinom telefonu isprazni i ona od...
  • Kholop 2

    Kholop 2 (2024)

    комедија

    U nastavku ove duhovite filmske priče publika će biti u prilici da prati komična i uzbudljiva dešavanja oko glavnog junaka Griše (Miloš Biković), mladića iz više klase koji se našao u ulozi sluge iz...
  • Bez granits

    Bez granits (2015)

    комедија

    Филмот “Без граница“ или меѓу-народна комедија, се состои од повеќе комични љубовни приказни сместени во Москва, Ереван и Тбилиси. Иако се неповрзани и различни, тие раскажуваат единствена приказна...
  • Gogol

    Gogol (2019)

    биографски, драма, мистерија

    Serijal Gogolj obuhvata radnju sva tri filma ali donosi i nešto novo. Naime serijal sadrži dodate scene i dve nove glave koje obuhvataju radnju smeštenu između treće i četvrte glave filma Gogol.Viy...

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • Black Raven
    Translator
    11.02.2019. 17:06
    Lepa ruska ljubavna sportska drama. Kopija nekih ranijih filmova na ovu tematiku, veoma plitko i nerealno sportski uradjeno. Previše su u filmu igrali na kartu emotivnog sažaljevanja glavne glumice, ali film ipak nije ispao loš. Pogledajte film, ali od mene ocena 5,5/10.
  • Rakan
    eXtreme member
    01.04.2018. 21:47
    Jedna lepa i motivišuća sportska drama sa elementima mjuzikla, koja je već više puta viđena u američkoj produkciji, s tim da ni ova ruska ne zaostaje nimalo za američkim klasicima tog podžanra.

    Priča je uobičajena za sportske (melo)drame. Anonimus (recimo Roki, samo što je to ovde lepa klizačica) penje se do zvezda. Pada i ustaje.

    Umetničko klizanje nisam nikad ni gledao kao sport, već više kao neku vrstu baleta, ali lepo je u svakom slučaju. Nisam siguran da bi se nešto više oduševljavao ni da je u filmu umesto "ženskastog" klizanja u pitanju bio neki "muškiji" sport poput karlinga ili domina. Eventualno boćanje (balote) bi me verovatno raspametile do erupcije emocija.

    Glumci fenomenalni. Zaista. Aglaja Tarasova i njen partner u životu i na filmu, Miloš Biković, imaju ono nešto. I ruski partner joj je fenomenalan, a podrška u vidu vremešne žene koja je trenira je na najvišem dometu.

    Vredi svakako gledati ovaj film i ako nema nekih scena za pamćenje ili onih momenata "kako montira!!!". Ovo je film sa velikim F, u kojem ima svega pomalo, kao u svakoj dobroj kuhinji.

    Ocena: 8 od 10.
  • titlovi.com
    Approval team
    28.03.2018. 15:30
    Prevod je najavila nAnaD ✨

{{message}}

{{item.title}}