Little FishPogledaj trailer!

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
6,389%
Little Fish

Наслов:

Sitna riba

Година:

2005

Жанр:

драма, криминалистички, љубовен, романса, трилер

Траење:

114 мин

Режија:

Rowan Woods

Сценарио:

Jacquelin Perske


Главни улоги:


Sam Neill
  >  The Jockey
Cate Blanchett
  >  Tracy
Jason Chong
  >  Mingh
Linda Cropper
  >  Denise
Daniela Farinacci
  >  Donna
Noni Hazlehurst
  >  Janelle
Martin Henderson
  >  Ray
Nina Liu
  >  Mai
Lisa McCune
  >  Laura
Dustin Nguyen
  >  Jonny
Susie Porter
  >  Jenny
Joel Tobeck
  >  Moss
Hugo Weaving
  >  Lionel
Ferdinand Hoang
  >  Khiem
Anh Do
  >  Tran

Опис:


Trejsi Hart je bivša narkomanka, koja sada radi kao menadžerka video kluba. Ona pokušava da sakupi 40 hiljada dolara da otvori prodavnicu kompjuterskih igara. U isto vreme, Trejsi se brine i o svom očuhu Lajonelu, takođe heroinskom zavisniku, koga pokušava da skine sa droge, kao što je to nekada i ona učinila. Kada se njen bivši dečko i velika ljubav Džoni vrati iz Vankuvera, on zajedno sa Trejsinim bratom Rejom kreće da trguje drogom. Njih dvojica se uortače sa nekadašnjim mafijašem i planiraju opasan posao, a Džoni navodi i Trejsi da im se priključi u poslu i tako prikupi novac za svoju prodavnicu..
  • Слично за гледање
  • Коментари (5)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    02.07.2022. 22:02
    U sustini meni je ovo samo drama, sunovrat porodice zbog droge i sve sto taj `pakao` nosi sa sobom , tipicna prica iz kraja jedna od verzija, iz tinejdzerskih dana i malo kasnije pa bilo je tu razlicitih scenarija pa sam se nagledao svakavih verzija, slicno je i sa kockarima,  a i skoro novije generacije pa slicno,  nije mi nesto bas dobar samo mi je ok, mada bolje bih usmeno nego pismeno objasnio zasto. Cate i Hugo su po meni, a i majka izneli odlicno svoje uloge, ostali manje. Mozda mi je pored dijaloga, falilo nekih retrospekcija da se upotpuni slika, neki potezi su mi neshvatljivi, ima tu mogucnosti ali nerealno je sa bankama, uvek to ide na drugaciji nacin, ali ta borba, ispomoc drugome u slicnoj situaciji, ta zelja za naptretkom to mi je ok, a opet i ta druga strana price koja se ponavlja i koja me nervira sto bi rekli do `bola` ali tako je i u realnosti, mozda mi se nisu slegli utisci, a opet poredim sa zivotnim pricama ljudi koje poznajem, tako da utisak mi je da je korektan film.
  • puppet_master
    eXtreme member
    22.06.2022. 15:08
    Bio tada kada sam ga gledao definitvno, slab sam i na nju, na marginu, dok sam u to vreme bio ludo zaljubljen u australijski film uopšte. Heart
  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    22.06.2022. 15:06
    Ako veliš da ti je baš dobar, meni je promakao a volim Cate Blanchett, tako da cu pogledati.

{{message}}

{{item.title}}