Little Black BookPogledaj trailer!

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
5,321%
Little Black Book

Наслов:

Мала црна книшка

Година:

2004

Жанр:

драма, комедија, љубовен, романса

Траење:

111 мин

Режија:

Nick Hurran

Сценарио:

Elisa Bell
, Melissa Carter


Главни улоги:


Holly Hunter
  >  Barb
Kathy Bates
  >  Kippie Kann
Sharon Lawrence
  >  Mom
Brittany Murphy
  >  Stacy
Jason Antoon
  >  Larry
Rashida Jones
  >  Dr. Rachel Keyes
Ron Livingston
  >  Derek
Gavin Rossdale
  >  Random
Julianne Nicholson
  >  Joyce
Kevin Sussman
  >  Ira
Stephen Tobolowsky
  >  Carl
Cress Williams
  >  Phil
Josie Maran
  >  Lulu Fritz
Yvette Nicole Brown
  >  Production Assistant
Dave Annable
  >  Bean

Опис:


Поттикната од својата колешка Барб, Стејси скришум погледнува во неговиот личен дигитален организатор, ги наоѓа имињата и броевите од поранешните девојки и договара да се најде со нив, само за да се доближи поблиску до нејзиниот маж. Сепак, нејзиниот план се разоткрива кога се спријателува со една од тие жени.

Жена може да добие и повеќе од посакуваното кога претура по личниот живот на своето момче за да научи нешто за неговите поранешни девојки.
Британи Марфи ја игра главната улога во оваа непредвидлива црна комедија, во улогата на Стејси Холт, продуцентка на хостесата Кипи Кан (кети Бејтс) на денско ток-шоу, и се фрустрира од тоа што нејзиното момче (Рон Ливингстон) не сака да зборува за своите поранешни врски. Охрабрена од својата колешка Барб (Холи Хантер), таа копа по неговиот електронски организатор за да научи нешто за неговите поранешни девојки. Користејќи го шоуто како изговор, а Барб како нејзина водилка, Стејси разговара и се спријателува со нив, но открива дека минатото е уште присутно. Современа приказна за моралната одговорност и електронското доба, „Мала Црна Книшка“, го поставува прашањето: Сте паднале ли во искушение да одите таму кај што не треба? Секако, на крај Стејси сфаќа дека научила многу повеќе за себе, отколку за своето момче.
  • Слично за гледање
  • Коментари (1)
  • Just Married

    Just Married (2003)

    комедија, љубовен, романса

    МЛАДЕНЦИ ја прикажува проблематичната романса на Том Лизак (Ептон Качер) и Сара Мекнири (Британи Марфи), млад пар кој неочекувано се вљубува на првата средба, Том е ноќен радио известувач за...
  • Deadline

    Deadline (2009)

    драма, трилер, хорор

    Scenarista putuje u napuštenu kuću, gde želi završiti scenario na vreme, ali niz čudnih događaja će dovesti do toga da doživi nervnog sloma
  • Incredible Human Machine

    Incredible Human Machine (2007)

    документарен

    National Geographic: Incredible Human Machine takes viewers on a two-hour journey through an ordinary, and extraordinary, day-in-the-life of the human machine. With stunning high-definition footage...
  • Love and Other Disasters

    Love and Other Disasters (2006)

    комедија, љубовен, романса

    Džeks je pomoćnica urednika u britanskom Vogu i središte grupe prijatelja kojima nalazi partnere i koje vodi kroz katastrofalne veze. Najviše se trudi da pronađe pravu ljubav svom gej cimeru. Ipak...

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • Rea
    Translator
    03.11.2011. 08:36
    Little Black Book (2004)



    Little Black Book (2004) - IMDb


    komedija drama romantika SAD, 2004 

    Režija: Nick Hurran

    Scenarij: Melissa Carter

    Uloge: Kathy Bates, Holly Hunter, Brittany Murphy, Ron Livingston, Julianne Nicholson, Stephen Tobolowsky






    Stacy Holt (Brittany Murphy), koproducentica je dnevnog talk showa, koji vodi Kippie Kann (Kathy Bates). Stacy frustrira to što njezin dečko (Ron Livingston) ne želi razgovarati o svojim bivšim vezama.

    Uz potporu svoje kolegice Barb (Holly Hunter), odluči prokopati po njegovu ručnom računalu ne bi li saznala štogod o bivšim djevojkama.

    Koristeći emisiju kao varku, a Barb kao vodiča, Stacy intervjuira te djevojke i sprijatelji se s njima otkrivši da su mu neke bivše još uvijek sadašnje.



    [TUBE]7UgZDDOMMlE[/TUBE]

    Prevodi



    http://mojtv.hr



{{message}}

{{item.title}}