Kung Fu ZohraPogledaj trailer!

Филм

драма, акција (2022)

Kung Fu Zohra

Оцена од корисниците
-
5,2
Kung Fu Zohra

Година:

2022

Жанр:

драма, акција

Траење:

100 мин

Режија:

Mabrouk El Mechri

Сценарио:

Mabrouk El Mechri


Главни улоги:


Ramzy Bedia
  >  Omar Hamidi
Karim Belkhadra
  >  L'employé de la mairie
Mabrouk El Mechri
  >  Le manager
Ali El Mechri Efira
  >  Zina Hamidi
Dayen Benali
  >  Le pote d'Omar
Sabrina Ouazani
  >  Zohra Hamidi
Olivia Côte
  >  La mère de Marion
Eye Haidara
  >  Binta
Tien Shue
  >  Chang Sue
Matthieu Burnel
  >  Le vigile hypermarché
Nang Cao Deo
  >  Madame Xiao
Saïd Benchnafa
  >  Le gendarme arrestation
Marine Dusehu
  >  La maman débordée
Nabil Terbeche
  >  Le contremaître
Franck Ropers
  >  Jean-Yves Sylvain

Опис:


Zohra je u početku zadovoljna svojim brakom s Omarom, ali njegova ljubomorna strana sve više izlazi na vidjelo. Kada je udari i odmah se krene ispričavati, Zohra mu želi oprostiti, kao što to čine mnoge žrtve obiteljskog nasilja. Tek kad on stvarno ode predaleko, Zohra shvaća da se mora od njega maknuti zauvijek. Međutim, odluka nije laka: imaju zajedničku kćer, koja voli svog oca.

Zohra je oduvijek voljela kung fu filmove te počinje učiti azijsku borilačku vještinu. Pomaže joj tajanstveni zaštitar u teretani u kojoj radi. Korak po korak, Zohra radi na svom oslobođenju.

Oбработил/ла:

IgaBiva
 • Слично за гледање
 • Коментари (6)
 • Super-héros malgré lui

  Super-héros malgré lui (2021)

  комедија, акција

  Mladi glumac izgleda da je predodređen da vodi život gubitnika. Ali, izgleda da se stvari menjaju kad dobije ulogu superheroja po imenu "Badman" u budućem velikom spektaklu. Međutim, sudbina je...
 • Earwig

  Earwig (2021)

  драма

  Negde u Evropi, sredinom 20. veka. Albert je zaposlen da se brine o Miji, devojci sa ledenim zubima. Mia nikada ne napušta njihov stan, gde su kapci uvijek zatvoreni. Telefon redovno zvoni i...
 • Bruno Reidal

  Bruno Reidal (2021)

  биографски, драма, криминалистички

  Leta 1905 v Cantalu v Franciji. V gozdu, ki obdaja njegovo rodno vas, mladi semeniščnik Bruno Reidal umori dečka, potem pa se nemudoma preda oblastem. V ječi, kjer ga več tednov zaslišujejo, se sooči...
 • Petite nature

  Petite nature (2021)

  драма

  Follows ten year-old Johnny who stands out in different aspects way beyond his age. Things change when his new teacher sees his potential, believes in him and wants to open a new world to him.

За коментирање мора да бидете пријавени!

 • puppet_master
  eXtreme member
  07.11.2022. 01:21
  Pa nisam išta lošO rekao za film, to glede povremenog dosađivanja, prosto ima meni ponavljajućih scena, ne drže mi sve isti stepen pažnje LOL dok generalno rekoh da je interesantan.
 • JoxerTM
  eXtreme member
  07.11.2022. 00:23
  Ma šta.
  Da si se dosađivao onda bi rekao da si ga "pokušao bukvalno pet puta i svaki put spavanac". Tongue

  Al' nek ti bude, spasila te zadnja rečenica. Embarrassed
 • puppet_master
  eXtreme member
  06.11.2022. 23:28
  Iako sam se povremeno dosađivao, ovo je zapravo interesantan film, ozbiljne teme porodičnog nasilja, zamki koje mogu vrebati u paklenom braku iz koga se ne vidi izlaz. Mahom mu se i prišlo ozbiljno, iako je finalni obračun muža i žene nekim delom čak i zabavan, u kung fu (mislim da je ovo tai chi) maniru, podsetio me je, manjim delom, čak i na Đuru i Trivalićku u "ko ti dirka gaćice" tučnjavi filma "Kako je propao rokenrol", dok je tema ovde svakako daleko ozbiljnija. Ovdašnji mentor je mogao dobiti i malo više prostora, falilo mi je više scena sa njim, no ovo, rekoh, nije stvarno borilački film već interesantan pristup porodičnoj drami. Nisam načisto sa sobom, da li šalje pravu poruku ili je možda čak i opasan, neko bi mogao da strada vodeći se bajkama o kung fu-u, no ne bih ipak mudrovao o tome, na samom forumu sam ranije viđao daleko imbecilnije poruke o relativno sličnim temama, dok film, ovo što on jeste, mi je svakako bio interesantan. Btw, preslatka mi je Sabrina Ouazani, njene oči govore sve same, interesantna glumica.