Kun bang shang tian tang

Филм

драма (2024)

Kun bang shang tian tang

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
7,3
Kun bang shang tian tang

Година:

2024

Жанр:

драма

Траење:

109 мин

Режија:

Xin Huo

Сценарио:

Yu Pan

Опис:


Iscrpljena žena (Ni Ni) je osvojila muškarca (Zhou You) čije je srce bilo poput kamena. Zaljubili su se jedno u drugo i započeli putovanje izgnanstva u kojem su duh i telo, život i smrt bili čvrsto povezani. Na tri mesta su se zakotrljali, izgoreli i zajedno ušli u pakao. Prođu četiri godišnja doba, ljubav je srećna, a onda put u raj.

Oбработил/ла:

IgaBiva
  • Слично за гледање
  • Коментари
  • On Falling

    On Falling (2024)

    драма

    Priča se fokusira na Auroru, portugalsku radnicu u škotskom skladištu, koja se kreće kroz usamljenost i otuđenost u nestranoj sredini dok traži smisao i vezu usred samoće i ograničenja radnog mesta.
  • The Room Next Door

    The Room Next Door (2024)

    драма

    Ingrid (Julianne Moore) i Martha (Tilda Swinton) bile su bliske prijateljice u mladosti, kada su zajedno radile u istom časopisu. Ingrid je u međuvremenu postala spisateljica, dok je Martha postala...
  • Quand vient l'automne

    Quand vient l'automne (2024)

    драма

    Michelle, penzionerka u Burgundiji, očekuje svog unuka Lucasa, ali greška joj uništava planove. Sin njene prijateljice Marie-Claude pušten je iz zatvora, oiskušavajući Mišeline namere.
  • El llanto

    El llanto (2024)

    хорор

    Nešto vreba Andreu, ali niko, čak ni ona sama, to zapravo ne može da vidi. Pre dvadeset godina, 10.000 kilometara dalje, ista prisutnost je terorizirala Marie. Camila je bila jedina osoba koja je...

За коментирање мора да бидете пријавени!

    {{message}}

    {{item.title}}