KonferentsiyaPogledaj trailer!

Филм

драма (2020)

Konferentsiya

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
6,8
Konferentsiya

Наслов:

Конференција

Година:

2020

Жанр:

драма

Траење:

135 мин

Режија:

Ivan I. Tverdovskiy

Сценарио:

Ivan I. Tverdovskiy


Главни улоги:


Natalya Potapova
  >  Vera
Aleksandr Semchev
  >  Oleg
Yan Tsapnik
  >  Theatre Director
Olga Lapshina
  >  Sveta
Natalya Tsvetkova
  >  Anna
Natalya Pavlenkova
  >  Natasha
Kseniya Zueva
  >  Galya
Julia Khamitova
  >  Galya's Acquaintance

Опис:


Една есенска вечер во 2002, 40 чеченски терористи го зазедоа театарот Дубровка во Москва. Стотици луѓе загинаа во заложничката криза. По 17 г., еден од преживеаните се враќа во Москва за да организира помен на жртвите во празниот театар.
Наталија, калуѓерка од далечен руски манастир, доаѓа во Москва 17 години по терористичкиот напад во театарот Дубровка. Таа е пратена таму да организира вечер за помен на жртвите на нападот кој се случи во октомври 2002. Наскоро дознаваме дека Наталија и нејзиното семејство биле сведоци на нападот. Речиси заборавени од надворешниот свет, организаторите и учесниците на поменот, односно Конференцијата (како што им било официјално побарано да ја нарекуваат) се доведени до тоа да се чувствуваат како товар на остатокот од општеството. Следејќи ја хронологијата на настаните раскажани од страна на неколкуте учесници на поменот, ги дознаваме мрачните детали на личната приказна на Наталија.
  • Слично за гледање
  • Коментари
  • Café com Leite

    Café com Leite (2007)

    драма, кратки, љубовен, романса

    When the plans for the future change, new bonds are created between Danilo, Lucas and Marcos. in between video-games and milk cups, pain and disappointment, they need to learn how to live together.
  • Selfie

    Selfie (2018)

    мистерија, трилер

    Vladimir Bogdanov je poznati ruski pisac, a takođe i tv voditelj, koji vodi standardan život čoveka iz višeg kruga ruske elite. Alkohol, diskoteke, droga i neobuzdan seks su samo neke od svakodnevih...

За коментирање мора да бидете пријавени!

    {{message}}

    {{item.title}}