Juwanna MannPogledaj trailer!

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
4,510%
Juwanna Mann

Наслов:

Juwanna Mann

Година:

2002

Жанр:

драма, комедија, љубовен, романса, спортски

Траење:

91 мин

Режија:

Jesse Vaughan

Сценарио:

Bradley Allenstein


Главни улоги:


Vivica A. Fox
  >  Michelle Langford
Kevin Pollak
  >  Lorne Daniels
Bonnie Johnson
  >  Lorne's Secretary
Annie Corley
  >  Coach Rivers
Tommy Davidson
  >  Puff Smokey Smoke
Ginuwine
  >  Romeo
Lil' Kim
  >  Tina Parker
Jenifer Lewis
  >  Aunt Ruby
Terry Loughlin
  >  Commissioner
Miguel A. Núñez Jr.
  >  Jamal Jefferies
Miguel A. Núñez Jr.
  >  Juwanna Mann
Kim Wayans
  >  Latisha Jansen
Itoro Coleman
  >  Debbie Scruggs
Angie Cossey
  >  Natalie Kemper
Heather Quella
  >  Magda Rowonowitch
Tammi Reiss
  >  Vicki Sanchez

Опис:


Juwanna Mann je zabavna priča o zamjeni spolova. Košarkaška zvijezda Jamal Jeffries (Miguel A. Nunez, Jr.) poznati je zločesti dečko NBA lige, kojeg izbace iz daljnjeg natjecanja zbog nediscipline i lakrdijaškog ponašanja na terenu.

Kako je košarka jedini posao koji zna raditi, a u financijskim je problemima, očajan smišlja plan kako da ostane košarkaški profesionalac. Jamal dolazi do originalne ideje: pokušat će igrati košarku maskiran u ženu! Na njegovo veliko iznenađenje plan uspijeva i on potpisuje ugovor u ženskom timu kao košarkašica Juwanna Mann.Ulaskom u WNBA ligu za njega tek počinje pravi izazov i mukotrpno čuvanje svog tajnog identiteta. Najveći mu problem predstavlja što više ne može biti Jamal, već mora početi živjeti kao Juwanna. Stvari se još više kompliciraju kada Juwanna počne shvaćati kako se zaljubljuje u suigračicu Michelle (Vivica A. Fox), koja bivšem Jamalu pokazuje da je biti žensko više od onoga što se vidi očima.Miguela A. Núneza do sada smo gledali u filmu "Tarzan: Kralj New Yorka". Glavnu žensku ulogu u filmu glumi zanosna Vivica A. Fox, koju možemo svaki tjedan gledati u seriji "Nestali". Zgodna Afroamerikanka debitirala je na filmskom platnu 1989. ulogom u "Rođen 4. srpnja" (Born on the Fourth of July) Olivera Stonea, zatim smo je gledali u filmu "Dan nezavisnosti" (Independence Day, 1996.) za koji je dobila MTV-jevu nagradu za najbolji poljubac te godine s partnerom Willom Smithom. U filmu "Ukleti lijenčina" (Idle Hands) igrala je seksi egzorcisticu Debi. Glumila je i u filmovima "Batman i Robin", "Zašto se budale zaljubljuju" (Why Do Fools Fall in Love, 1998.) i omanju ulogu opasne ubojice zmijskog imena Copperhead u Tarantinovom hitu "Kill Bill" (2003.).
  • Слично за гледање
  • Коментари
  • The Cookout

    The Cookout (2004)

    комедија

    Komedija o mladom košarkašu, koji je potpisivanjem višemilijunskog ugovara u NBA ligi ostvario svoje snove, pa se mora naučiti živjeti s uspjehom. Ubrzo spozna, kako je važna obitelj i njena potpora...

За коментирање мора да бидете пријавени!

    {{message}}

    {{item.title}}