Idle HandsPogledaj trailer!

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
6,216%
Idle Hands

Наслов:

Безделнични раце

Година:

1999

Жанр:

комедија, фантазија, трилер, хорор

Траење:

92 мин

Режија:

Rodman Flender

Сценарио:

Terri Hughes Burton
, Ron Milbauer


Главни улоги:


Vivica A. Fox
  >  Debi LeCure
Seth Green
  >  Mick
Devon Sawa
  >  Anton Tobias
Jessica Alba
  >  Molly
Jack Noseworthy
  >  Randy
Christopher Hart
  >  The Hand
Kelly Monaco
  >  Tiffany
Elden Henson
  >  Pnub
Connie Ray
  >  Mom Tobias
Nicholas Sadler
  >  Ruck
Timothy Stack
  >  Principal Tidwell
Steve Van Wormer
  >  Curtis
Sean Whalen
  >  McMacy
Fred Willard
  >  Dad Tobias
Katie Wright
  >  Tanya

Опис:


Злобните духови ќе најдат работа и за безделничните раце... Што се случува кога тие ќе почнат да бараат партнер во криминалот и на крајот ќе завршат кај еден целосно изгубен 17-годишен мрзлив млад човек? Резултатот е повеќе моронски отколку што е демонски во безобразната, безобѕирна и целосно шокантна комедија „Безделнични раце“. Антон се буди утрото пред Ноќта на вештерките и по малку гледање телевизија и чепкање во ладилникот, несвесен за локвата крв на подот, да открие дека неговите сакани мајка и татко се претворени во две обезглавени декорации за Ноќта на вештерките. Антон станува главен кандидат за „најбараните американски безделници“, па краде малку пари и се упатува во посета на неговите еднакво неодговорни пријатели Мик и Фаб. По пат, тој ја ѕирнува Моли, девојката од соседството, која е љубовта на неговиот живот.
Дружејќи се со Мик и Фаб, Антон, кој обично гледа музички спотови а не вести, дознава за неколку скорешни мистериозни убиства, кои предизвикуваат страв и трепет во нивниот роден град Болан. Како што ги спојуваат доказите, Антон открива дека можеби тој е одговорен за убиствата и дека неговата десна рака изгледа има сопствен крвожеден ум и има план да предизвика хаос со или без него.
Во меѓувреме, додека Антон се бори со својата опседната рака, Деби патува низ земјата, следејќи трага од сомнителни настани... што ја доведува право во Северна Калифорнија и во градот Болан! Силите на доброто и на злото се соочуваат во пресметка, полна со добра и неконвенционална комедија, во филмот „Безделнични раце“.
  • Слично за гледање
  • Коментари

За коментирање мора да бидете пријавени!

    {{message}}

    {{item.title}}