Филм

драма, љубовен, романса (2015)

Hello, It's Me

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
6,7
Hello, It's Me

Година:

2015

Жанр:

драма, љубовен, романса

Режија:

Mark Jean

Сценарио:

Julie Sherman Wolfe
, Wendy Corsi Staub


Главни улоги:


Kellie Martin
  >  Annie
Rachael Crawford
  >  Ericka
Kristi Angus
  >  Susan
Chad Connell
  >  Andre
Janet-Laine Green
  >  Lillian
Kavan Smith
  >  James
David Kerr
  >  Tim O'Connor
Brian Hamman
  >  Police Officer
Kylie Lenihan
  >  Soccer Player in Restaurant
Aimee Lenihan
  >  Soccer Player in Restaurant
Rebecca Ablack
  >  Maddy
Erin Pitt
  >  Ella
Jack Fulton
  >  Milo

Опис:


Романтична драма за едно среќно семејство на кое животот им се менува кога таткото ќе загине, а пормените донесуваат познанство со богат, згоден ерген.
Ени (K. Martin) и Андре (C. Connell) се среќен брачен пар, ги поминуваат заедно најубавите моменти, во кои уживаат и нивните деца, Ела (E. Pitt) и Мило (J. Fulton). Најсреќни се кога имаат време заедно да бидат на плажа. После еден таков ден, Андре ќе загине, а Ени е во шок и неутешна.
Целото семејство ќе го видиме две години подоцна. Ени се издржува себеси и децата така што пече бисквити за големи прослави и во тоа е вистински мајстор. И нејзе и на децата Андре не престанал да им недостасува. Поради тоа често заедно одат на плажата и тогаш Ени на децата им го пушта последното снимено видео во кое Андре кажува дека тоа му е најсреќниот ден во неговиот живот.
Треба да достават бисквити на една забава, колата не сака да запали и додека со кутиите чекаат такси, на нив ќе налета невнимателен возач (K. Smith). Сите бисквити се разлетуваат наоколу, возачот се извинува, но штетата не може да се поправи. Кога Ени ќе стигне во вилата во која се оддржува прославата, открива дека сопственикот е човекот кој на нив налета со возилото. Но, со текот на времето ќе се покаже дека и не е толку лош како што првин мислела.

Oбработил/ла:

icemaher
  • Слично за гледање
  • Коментари (1)
  • The Shunning

    The Shunning (2011)

    драма

    Beautiful Katie Lapp has always felt something missing in her simple Amish existence -- until a mysterious "Englisher" comes to Lancaster County looking for the baby girl she gave up for adoption 19...
  • Kiss at Pine Lake

    Kiss at Pine Lake (2012)

    љубовен, романса

    Momak i devojka se zavole u letnjem kampu i obećaju da će ostati u kontaktu, ali to obećanje ne ispune. Petnaest godina kasnije sretnu se u istom kampu, ali pod drugačijim okolnostima. Šta će se...
  • Saving Sarah Cain

    Saving Sarah Cain (2007)

    драма

    Saru Kejn je zatekla vest o iznenadnoj smrti sestre i ona kreće u Pensilvaniju na sahranu i tamo saznaje da je postala staratelj pet ćerki svoje preminule sestre. Ona odlučuje da otrgne devojčice iz...
  • Candles on Bay Street

    Candles on Bay Street (2006)

    драма

    Samohrana majka se vraća u svoj rodni kraj posle dužeg odsustva, samim tim postaje pretnja za brak između njene srednjoškolske ljubavi i njegove žene.

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • nonotf
    member
    30.08.2017. 13:39
    Hvala za Hallmark filmove, posebno za naš titl jer za njih je teško naći i engleeski titl.

{{message}}

{{item.title}}