HaihilPogledaj trailer!

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
6,6
Haihil

Наслов:

Haihil

Година:

2014

Жанр:

драма, комедија, акција

Траење:

125 мин

Режија:

Jin Jang

Сценарио:

Jin Jang


Главни улоги:


Seung-Won Cha
  >  Ji-wook
Oh Ji-ho
  >  Lee Seok
Song Young-chang
  >  Heo Bul
Ahn Kil-kang
  >  Master Park (as Kil-Kang Ahn)
Yong-nyeo Lee
  >  Bada
Kim Eung-soo
  >  Squad Leader Park
Lee Hwang-Ui
  >  1 Person Band
Oh Jung-se
  >  Heo-gon
Ho-seok Kong
  >  Heo Bul's Attorney 2
Park Sung-woong
  >  Public prosecutor Hong
Kim Ye-Won
  >  Jung Yu-ri
Esom
  >  Jang-mi
Lee El
  >  Dodo
Lee El
  >  Dodo
Go Kyung-pyo
  >  Jin-woo

Опис:


From people's eyes he seems like a sadistic cop who give no mercy to his enemy. But, deep inside his heart Ji-wook hides his desire to become a woman.
  • Слично за гледање
  • Коментари (5)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • puppet_master
    eXtreme member
    10.12.2022. 11:01
    Vrlo dobar, ne bez mana, tj falilo mu je ponešto da bi bio masterpiece, film izrazito zanimljive teme, kompleksnog lika, fenomenalno odglumljen (o, da, definitivno stavlja Cha Seung Won-a na moju kakvu, istina imaginarnu, top 10 listu korejskih glumaca), odličnih tonova, koji se ponegde možda gube, ili bih tek ja voleo više noir-a, tame, igre senki sa neonom, saksofon u pozadini filma. Film nosi u sebi čak i maestralne scene akcije, borbe, koje i jesu tu da bi naglasile taj kontrast i dualitet našeg junaka, koji je delom tvrdokorni, brutalni pub bez milosti, bez mane i straha, rekla bi epska poezija, dok je drugim delom nežna žena zarobljena u telu tog nemilosrdnog tipa koji olupa kafanu, krimose i inventar u njoj a da i ne trepne. Sjajno, zbilja, poigravanje žanrovskim motivima u priči o zapravo rastrzanoj, progonjenoj duši, ni malo lako za navigaciju, ne čudi što je autoru trebalo dva sata za svoju priču, i što se nije moglo snaći u baš svemu što jedna ovakva priča može nositi u sebi (iako u tome nije poenta, ipak smetaju i nepotrebno kartonski negativci, zaslužuje ovakav protagonist mnogo boljeg protivnika) dok fali i pregršt drugih nedaća kroz koje je sve naš junak mogao i morao prolaziti bivajući ono što jeste, no uprkos svemu tome, i dalje je ovo sjajan filmić. Fuck, voleo bih i nastavak, gledajući svakakve filmove sa nikakvim junacima, prosto mi bude žao da se prerano rastanem sa nekim ovako dobrim i delom atipičnijim protagonistom.  puppet_master2022-12-10 11:35:14
  • puppet_master
    eXtreme member
    06.12.2022. 11:50
    Opa, ovo se gleda koliko odmah, hvala Jox (i mito, možda ga i overim sa prevodom postovanje)
  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    15.09.2022. 23:53
    Odlicno Joxer i  thanks sto si rekao sustinski o cemu se radi, taman sam hteo da ga pogledam i sad me ne interesuje , tako da preskacem, dovoljan mi je bio Ji hun.
    AlexDeLarge2022-09-16 09:42:35

{{message}}

{{item.title}}