GirlfightPogledaj trailer!

Филм

драма, спортски (2000)

Girlfight

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
6,887%
Girlfight

Наслов:

Bokserka

Година:

2000

Жанр:

драма, спортски

Траење:

110 мин

Режија:

Karyn Kusama

Сценарио:

Karyn Kusama


Главни улоги:


Thomas Barbour
  >  Ira
Elisa Bocanegra
  >  Marisol
Paul Calderon
  >  Sandro Guzman
Santiago Douglas
  >  Adrian Sturges
Louis Guss
  >  Don
J.P. Linton
  >  Mr. Price
Iris Little Thomas
  >  Ms. Martinez
Herb Lovelle
  >  Cal
Dadi Pinero
  >  Edward
Michelle Rodriguez
  >  Diana Guzman
Ray Santiago
  >  Tiny Guzman
Víctor Sierra
  >  Ray Cortez
Jaime Tirelli
  >  Hector Soto
Shannon Walker Williams
  >  Veronica
Graciella Ortiz
  >  Female Student

Опис:


Dajana je ratoborna, ali je bolno iskrena devojka koja živi u Bruklinu. Frustrirana i unezverena, Dajana je na dobrom putu da bude izbačena iz škole; neprestano je na dopunskoj nastavi i često učestvuje u tučama u školskom dvorištu. Kod kuće, njen slab, ali nasilan samohrani otac Sandro favorizuje njenog mlađeg brata Tajnija koji je naklonjen knjigama. Dok završava neki posao za svog oca, Dajana se nađe u jednoj od boljih teretana za boks u Njujorku i momentalno se poveže sa dotičnim sportom. Iako je boks tradicionalno muški hobi u latino kulturi, Dajana uspeva da sačuva i stekne dodatno samopoštovanje zahvaljujući grubom panamskom treneru Hektoru. Hektor ubrzo shvata kakva je uloga Dajaninog oca u njenom životu. Dok Dajana unapređuje fizičku snagu i spretnost u ringu, počinje da se zaljubljuje u zanosnog boksera Edrijena, koji je navodno u vezi sa drugom devojkom. Ipak, ovo dvoje polako počinju da se zbližavaju i zaljubljuju se jedno u drugo. Sudbina umeša svoje prste kada dvoje ljubavnika moraju da se bore jedno protiv drugog u ringu, primorani da izaberu boks ili ljubav.
  • Слично за гледање
  • Коментари (1)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • Gajtana
    Junior moderator
    05.03.2013. 14:28

        Girlfight

     

    Žanr: Sportski, Drama
    Godina: 2000
    Država: SAD
    Trajanje: 110 minuta
    Uloge: Michelle Rodriguez, Jaime Tirelli, Paul Calderon, Santiago Douglas, Ray Santiago, Víctor Sierra, Elisa Bocanegra,
    IMDb 

     

    Radnja filma:
    Diana je žilava, ali bolno iskrena djevojka iz Brooklyna. Mrzovoljna, razočarana i bez pravog usmjerenja, Diana srlja prema isključenju iz škole; redovito se nalazi u kazni i sudjeluje u školskim tučnjavama. Kod kuće njezin nesposobni, ali grubi samohrani otac Sandro očito više voli njezina u knjige zadubljenog brata Tinyja. Obavljajući neki poslić za oca, Diana se nađe u jednoj od poznatijih njujorških boksačkih dvorana, gdje praktički odmah osjeti povezanost s njom. Iako po tradiciji posve muški sport u latinoameričkoj kulturi, Diana ne odustaje i gradi svoje samopoštovanje s pomoću osornog panamskog trenera Hectora. Uskoro Hector preuzme i ulogu Dianina odgajatelja od njezina potpuno beskorisnog biološkog oca. Dok Diana dobiva na fizičkoj snazi i brzini u ringu, osjeti privlačnost prema zgodnom boksaču Adrianu, koji je navodno u vezi s nekom drugom. Polagano se njih dvoje prepuste obostranoj strasti i do ušiju se zaljube jedno u drugo. Sudbina se umiješa kad se zakaže njihov međusobni dvoboj u ringu, što ih prisili da biraju između ljubavi i boksa.
    Izvor: http://tvprofil.net
     
     
     

    Trailer:
    [TUBE]an7-gDMOe4s[/TUBE]

     
     
     

    Prijevod napravio kolega Bambula (hvala Clap)
    PRIJEVOD
     
     
     

{{message}}

{{item.title}}