Geugeotmani nae sesangPogledaj trailer!

Филм

драма, семеен, комедија (2018)

Geugeotmani nae sesang

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
Одлично!
7,5
Geugeotmani nae sesang

Година:

2018

Жанр:

драма, семеен, комедија

Траење:

120 мин

Режија:

Sung-Hyun Choi

Сценарио:

Sung-Hyun Choi


Главни улоги:


Lee Byung-hun
  >  Jo-Ha Kim
Youn Yuh-jung
  >  In-Sook (as Yeo-jeong Yoon)
Kwan-Woo Jo
  >  Moon Sung-Gi
Jeong Min Park
  >  Jin-tae Oh
Park Ji-Yeon
  >  Young In-Sook
Yuh-Jung Youn
  >  In-sook

Опис:


Jo-ha je nekadašnji bokser, koji živi život oslanjajući se na svoju snagu. Dani njegove slave trajali su veoma kratko, i sada je ponos sve što ima. Vratio se da živi kod majke koja ga je napustila kada je bio mali. Jin-tae je njegov mlađi brat, koji uvek izgleda bojažljivo, osim kad svira klavir. On je autističan, ali briljantan i u igranju video-igrica i pravljenju supa. Prvobitno je uplašen pojavom starijeg brata, ali veoma brzo njih dvojica će shvatiti šta znači "imati porodicu".

Oбработил/ла:

IgaBiva
  • Слично за гледање
  • Коментари (4)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • puppet_master
    eXtreme member
    18.12.2022. 19:57
    Eto jednom da ne moram išta dodavati, Vilin je naveo dovoljno toga, u najvećoj meri istog utiska poput mojeg sa ovim filmom. Lep i prijatan, sa manama, sjajno odglumljen. Thumbs Up
  • Vilin
    eXtreme member
    07.09.2020. 10:16
    Lepa priča o povezivanju, silom prilike, rastruene porodice i pokušajima uspostavljanja narušenog poverenja između napuštenog sina i majke. Odnos dva polubrata je posebno interesantan, jer je stariji sirov jednostavan lik koji se celog života borio za opstanak, a mlađi je harizmatični, autistični momak, čija su intersovanja veoma čudna staijem bratu. Iako se u početku stariji gadi mlađeg, a mlađi strašno boji starijeg, vremenom se između njih uspostavlja specifičan sinergijski odnos. Naravno, njihova majka je glavna spona, ali na jedan nenanmetljiv i diskretan način. Muzika u filmu je očaravajuća, a gluma maestralna. Jung-min Park, koji glumi autističnog momka, je toliko uverljiv, da sam morao da proverim, da li je, kojim slučajem, glumac i u stvarnosti autističan. Ipak, radnja je dosta predvidljiva i kroz film provejava holivudska patetika.
  • marko99119
    eXtreme member
    30.09.2019. 14:23
    kakav film muzika,osjećaji ma predivno pogledano u komadu bez ikakve pauze trepno nisam hvala i prevodiocu na odličnom prijevodu od mene čista desetka.

{{message}}

{{item.title}}