Fast & FuriousPogledaj trailer!
Оцена од корисниците
-
6,728%
Fast & Furious

Наслов:

Брзи и бесни 4

Година:

2009

Жанр:

криминалистички, акција, трилер

Траење:

107 мин

Режија:

Justin Lin

Сценарио:

Chris Morgan
, Gary Scott Thompson


Главни улоги:


Vin Diesel
  >  Dominic Toretto
Laz Alonso
  >  Fenix
Jordana Brewster
  >  Mia
Jack Conley
  >  Penning
Sung Kang
  >  Han
Liza Lapira
  >  Trinh
John Ortiz
  >  Campos
Michelle Rodriguez
  >  Letty
Paul Walker
  >  Brian O'Conner
Shea Whigham
  >  Stasiak
Greg Cipes
  >  Dwight
Tego Calderon
  >  Tego
Mirtha Michelle
  >  Cara
Don Omar
  >  Don Omar
Gal Gadot
  >  Gisele

Опис:


Вин Дизел и Пол Вокер се здружуваат во најдобриот филм за брзината, „Брзи и бесни“. Враќајќи се на улиците каде сè започна, тие повторно се здружуваат со Мишел Родригез и Џордана Брустер за да покажат мускули и да модифицираат егзотични автомобили низ Лос Анџелес, како и да се повозат низ мексиканската пустина во високо-октанскиот акционен трилер.
Кога криминалот ги враќа во Лос Анџелес, поранешниот затвореник во бегство, Дом Торето (Дизел) повторно се соочува со агентот Брајан О’Конер (Вокер). Но присилени да се соочат со заеднички непријател кој е социопатски дилер на дрога што ги преплавува САД со смртоносни производи, Дом и Брајан мораат да оформат нова и несигурна доверба ако сакаат да го совладаат. Од автомобилските бркотници низ планините на Доминиканската Република, до прецизните минувања под тунели во мексиканската пустина, двајцата ќе го најдат најдобриот начин за одмазда преку поместување на границите на возможното зад воланот.
  • Слично за гледање
  • Коментари (1)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • NEX
    eXtreme member
    27.07.2015. 17:15
    Fast & Furious 4 aka The Fast and The Furious 4 (2009) 

    Brzi i Žestoki 4






    Žanr: Akcija, Kriminalistički, Drama
    Reditelj: Justin Lin
    Glavne uloge: Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez
    Trajanje: 107 minuta
    Zemlja: SAD




    Radnja filma:

    Prošlo je osam godina otkako je bivši robijaš Dominic Toretto (Vin Diesel) sa kulerskim smeškom na licu prešao meksičku granicu i započeo život begunca. Trenutno živi u Dominikanskoj republici i to u kolibi na plaži, a društvo mu pravi Letty (Michelle Rodriguez), jedina uspomena na njegov prošli život. Iako njih dvoje pokušavaju živeti normalan život, znaju da nikada neće biti sigurni i da im je zakon uvek za petama.

    Ali, stvari se menjaju kada velika tragedija vraća Doma u Los Angeles. Tamo se ponovno susreće sa agentom Brianom O'Connerom (Paul Walker). Budući da se moraju suprotstaviti zajedničkom neprijatelju, sociopatskom kralju droge koji Ameriku snabdeva smrtonosnim proizvodom, Dom i Brian moraju početi da veruju jedan drugome kako bi ga nadigrali i osvetili mu se za tragediju koju je uzrokovao.


    [TUBE]k98tBkRsGl4[/TUBE]


    Prevod   OVDE

{{message}}

{{item.title}}