Fai seung dat yin

Филм

драма, криминалистички (1998)

Fai seung dat yin

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
7,2
Fai seung dat yin

Наслов:

Fai seung dat yin

Година:

1998

Жанр:

драма, криминалистички

Траење:

87 мин

Режија:

Tat-Chi Yau

Сценарио:

Yin Han Chow
, Kam-Yuen Szeto
, Nai-Hoi Yau


Главни улоги:


Chit-Man Chan
  >  Head of Security Carrier Robbers
Joe Cheng
  >  Heavy-armed Robber in Apartment
Shiu-Hung Hui
  >  Ben
Suet Lam
  >  Collins
Ching Wan Lau
  >  Sam
YoYo Mung
  >  Mandy
Kar Sin Pak
  >  Isabella
Keiji Sato
  >  Jewellry Shop Robber
Raymond Ho-Yin Wong
  >  Jimmy (as Ho-Yin Wong)
Ruby Wong
  >  Macy
Simon Yam
  >  Ken

Опис:


A group of inept Mainland criminals botch a jewelry store robbery. The cops, led by the straight-laced Ken and the wise-cracking Sam, begin to investigate the case and quickly confuse the jewel thieves with a group of hard-ass Mainland robbers staying in the same area.
  • Слично за гледање
  • Коментари (1)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • puppet_master
    eXtreme member
    07.01.2022. 13:47
    Prilikom potpuno idiotske amaterske pljačke zlatare sve odlazi dođavola, i pljačkaše bez plena nagazi policija odmah ispred zlatare. Usled opšte ludnice i bežanije, jedan od smotanih pljačkaša beži od policije u obližnji soliter ne bi li se sakrio dok ne prođe potera. Medjutim, u dotičnom soliteru je skrovište sasvim drugačije, sadističke bande zloglaslnih krimosa (bliži terorizmu) i policija u potrazi za onim magarećim pljačkašem naleće zapravo na jednog od njih i stvari već tu gube kontrolu. Ostatak okorele ekipe koja je veselo posmatrala jurnjavu za lopovčićima, naglo vadi arsenal oružja i pomaže bekstvo njihovog ortaka uz mahnitu pucnjavu i mnogo ubijenih i ranjenih pubova, nespremnih na takav okršaj. Potom dolazimo do centralnih likova ove priče…policijskog inspektora Kena (Simon Yam) koji vodi svoj tim ka rešavanju ovog slučaja. U timu je takođe njegov brat (Lau Ching Wan), vedar, brbljiv, društven…sve ono što Ken ostavlja iza sebe posvećujući se poslu. 


    Pristojni akcioni krimić Johhnie To-a (ovde kao producent, mada je izvesno i njegovo mešanje u režiju onda kada su po sredi filmovi gde je potpisan njegov pulen Patrick Yao), sa njegovim stalnim saradnicima što se oseti u svakom To-ovom filmu pa i ovde, gde glumci deluju uigrano i svako daje svoj maksimum. 

    Rekao bih da se naslov “Očekujte neočekivano” odnosi pre svega na same hongkongške pubove u ovoj priči, koji, kao uostalom ni krimosi, ne vladaju ulicama, kocka može pasti na čiju god stranu i nikada se ne zna šta nosi sledeći slučaj a kamoli dan…te da to nije poruka za gledaoce…ali ako mene pitate, finale filma me je pošteno iznenadilo, upravo jer sam mogao sve da očekujem osim onoga što se desilo. Preporuka.

    puppet_master2022-01-07 13:52:40

{{message}}

{{item.title}}