Daenseo-ui sunjeongPogledaj trailer!

Филм

драма, комедија, музички (2005)

Daenseo-ui sunjeong

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
6,8
Daenseo-ui sunjeong

Наслов:

Daenseo-ui sunjeong

Година:

2005

Жанр:

драма, комедија, музички

Траење:

110 мин

Режија:

Young-hoon Park

Сценарио:

Gye-ok Park
, Young-hoon Park


Главни улоги:


Park Won-sang
  >  Ma Sang-doo
Moon Geun-young
  >  Jang Chae-rin
Chang Yun
  >  Jung Hyun-soo
Keon-hyeong Park
  >  Na Young-sae

Опис:


In pursuit of a triumphant comeback, a former dancing star imports a teenage phenom to play the role of his partner, only to discover that she barely has any experience. Can he train her to dance like a champ in just three months?
  • Слично за гледање
  • Коментари (1)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • puppet_master
    eXtreme member
    17.12.2022. 03:52
    Innocent Steps DVD Moon Geun Young Park Gun Hyung NEW R3 English Sub Korean  | eBay



    Ovaj film me je privukao pre svega zbog naizgled atipičnog pristupa svojoj plesačkoj temi… Priča počinje razočaranim Young-saeom koji je zbog pakosti konkurenta na plesnom takmičenju izgubio gotovo sigurnu medalju i sada, godinama kasnije, sve više potopljen u apatiju, provodi svoje dane mizeran i namrgođen. Sve se menja kada izbeglica iz Kine, (poreklom Korejka) Seo Bo-eun, dolazi u Koreju, sa kojom se Young-sae (na papiru) ženi, na prvom mestu zbog toga što se ona vodi kao izuzetno talentovana plesačica sa kojom kao partnerkom Young-sae želi da povrati staru slavu na predstojećem takmičenju u plesu. Na njegovo iznenađenje, Bo eun mu priznaje da je njena sestra nagrđjivana plesačica a da ona nema blage veze sa plesom...do takmičenja je ostalo još samo par meseci i Young-sae naravno sumnja da od Bo eun za tako malo vremena može da napravi iole pristojnu takmičarku... 

    Već na samom početku lažnog braka u stan upada tip kome je Seo Bo-eun dužna novac,prebija je prilično brutalno i odvodi je sa sobom…to mi je bilo neuobičajeno tvrd pristup za plesačku romantičnu dramu i počeo sam da trljam ruke u veri u potencijalne pravce ovog filma. Takođe mi je bilo blesavo (i vrlo čudno) i to što glavna glumica izgleda kao da ima 13 godina dok joj je partner tridesetogodišnjak a reditelj se pravi da je to normalno pa sam očekivao i druge subverzivne detalje, sa takvim odabirom pretpostavih da mu nisu sve koze baš na broju. Dakle, svašta mi se tu dopalo, no film ubrzo poprima farsičan izgled sa kombinovanjem gotovo slapstick formule sa još gorom melodramom i sve odlazi dođavola…no eto, Innocent Steps je bio popularan svojevremeno u matičnoj Koreji, meni je sve ovo bilo predaleko po mnogo čemu a kako je krenulo pristojno, usled kasnijeg brljanja (u svemu) moje razočarenje je i veće.

    Innocent Steps - Picture (Movie, 2005, 댄서의 순정) @ HanCinema

{{message}}

{{item.title}}