Crazy in AlabamaPogledaj trailer!

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
6,330%
Crazy in Alabama

Година:

1999

Жанр:

драма, криминалистички, комедија

Траење:

111 мин

Режија:

Antonio Banderas

Сценарио:

Mark Childress


Главни улоги:


Melanie Griffith
  >  Lucille
Noah Emmerich
  >  Sheriff Raymond
Meat Loaf
  >  Sheriff John Doggett (as Meat Loaf Aday)
Cathy Moriarty
  >  Earlene
David Morse
  >  Dove
Elizabeth Perkins
  >  Joan Blake
Rod Steiger
  >  Judge Mead
Robert Wagner
  >  Harry Hall
John Beasley
  >  Nehemiah
Paul Ben-Victor
  >  Mackie
Brad Beyer
  >  Jack
Lucas Black
  >  Peejoe
Fannie Flagg
  >  Sally
Richard Schiff
  >  Norman
Sandra Seacat
  >  Meemaw

Опис:


Jednog vrućeg ljeta 1965. godine u Alabami temperaturu ne podižu samo nesnosno sunce i užareni beton nego i stalne rasne nesuglasice koje često eruptiraju u prave sukobe. Mladi seljačić Peejoe (Lucas Black) jedini je svjedok ubojstva nedužnog crnog dječaka počinjenog od strane korumpiranog bijelog šerifa (Meat Loaf). Dok se Peejoe pokušava nositi s mračnom tajnom, njegova ekscentrična teta Lucille (Melanie Griffith) prekinut će svoj loš, 13 godina dug brak i zaputiti se u Hollywood kako bi postalatelevizijska zvijezda.

Izvrsni, nesvakidašnji film poznatog glumca Antonija Banderasa ni u jednom trenutku ne pokazuje kako se radi o glumčevoj debitantskoj režiji, jer "Ludi u Alabami pršti svježinom pristupa, originalnošću priče i odlično odrađenim ulogama. Spajajući ozbiljna dramska pitanja rasne situacije američkog Juga šezdesetih godina s lepršavom pričom o ženskoj emancipaciji i ostvarenju snova u skladnu i privlačnu cjelinu, Banderas je snimio film koji će gledateljima pružiti čisti užitak. Uz uvijek sjajnu Melanie Griffith i manje poznatog, ali izvrsnog Davida Morsea, treba izdvojiti mladog Lucasa Blacka koji je uvjerljivo portretirao kompleksan lik nesigurnog dječaka Peejoea, a posebna je zanimljivost vidjeti slavnog rokera Meata Loafa kao pokvarenog šerifa.
  • Слично за гледање
  • Коментари
  • What Girls Learn

    What Girls Learn (2001)

    драма

    Elizabet je ekscentrična samohrana majka dve tinejdžerke u ruralnoj Džordžiji ranih '80-ih. I Elizabet ima tajnu. Već duže vreme održava vezu s Nikom, koji živi na Long Ajlandu. Kada odluči da se...

За коментирање мора да бидете пријавени!

    {{message}}

    {{item.title}}