Pogledaj trailer!

Филм

драма, акција, трилер (2019)

Cold Pursuit

Оцена од корисниците
Одлично!
 
Cold Pursuit

Година:

2019

Жанр:

драма, акција, трилер

Режија:

Hans Petter Moland

Сценарио:

Kim Fupz Aakeson
, Frank Baldwin


Главни улоги:


Liam Neeson
  >  Nels
Aleks Paunovic
  >  Detective Osgard
Nathaniel Arcand
  >  Smoke
John Doman
  >  Gip
Domenick Lombardozzi
  >  Mustang
Raoul Max Trujillo
  >  Thorpe
Benjamin Hollingsworth
  >  Dexter
Emily Maddison
  >  Gorgeous Woman
Elysia Rotaru
  >  Diner Waitress
Victor Zinck Jr.
  >  Ski Dude
Tom Bateman
  >  Viking

Опис:


Vozač traži osvetu protiv trgovca drogom za kojeg misli da mu je ubio sina. Na temelju norveškog filma “Kraftidioten” iz 2014. godine.

Oбработил/ла:

Stole Haringa
 • Слично за гледање
 • Коментари (16)

За коментирање мора да бидете пријавени!

 • Stole Haringa
  eXtreme member
  07.03.2019. 21:47
  YOUTUBE LINK   Šaku na stranu, Refn je napravio iskorak, nije se držao klasike kao pijan plota. Nezaboravna scena ravna onim iz Leta iz kukavičjeg gnezda.  Bleeder i Fear X (2003) su filmovi u kojima nije još bio sasvim svoj. Vidi se uticaj evropskih autora od kojih je pekao zanat. Isto važi i za Valhalu koja najavljuje njegov upliv u hermetizam. NIsam znao šta se sa njim događa, odakle tako nagao preokret u narativu i izrazu. A onda mi je pai u ruke dokimentarac o starom Hodorovkom koji je pričao kako je nastao film Dine i još dosta toga što njemu ide u prilog. Odmah na početku vidi se upravo Refn koji intenzivno druguje sa časnom starinom.   Napisaću šta imam o promašaju Samo Bog oprašta.  Izašao sam sa teme i bežim iz iste. [прикажи го целиот коментар]
 • aleksayu
  eXtreme member
  04.03.2019. 08:21
  Izvinjavam se na greskama kucano na mobilnim
 • aleksayu
  eXtreme member
  04.03.2019. 08:20
  Stole Nicolas je Bronson radio dok je jos bio kod kuce, mislim na Evropu..Meni je njegov film Samo bog oprsta ,smece kakvo se retko srece.Pogubio se covek .Njegovi slow motion kadrovi , stilizacija, lepo si rekao hermetizam,imaju opravdanje u Budjenju Vanhale.Ako si gledao Samo bog oprsta, napisi sta mislis o tom filmu. Bleeder je dobar , a Bronson mi je izvrstan film originalan .Zanimljivo da Btonson i Paklena pomorandza koji obradjuju temu nasilja svo vreme imaju klasicnu muziku kao podlogu.