Coastal ElitesPogledaj trailer!

Филм

комедија (2020)

Coastal Elites

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
6,155%
Coastal Elites

Наслов:

Крајбрежни елити

Година:

2020

Жанр:

комедија

Траење:

88 мин

Режија:

Jay Roach

Сценарио:

Paul Rudnick


Главни улоги:


Bette Midler
  >  Miriam Nessler
Sarah Paulson
  >  Clarissa Montgomery
Dan Levy
  >  Mark Hesterman
Kaitlyn Dever
  >  Sharynn Tarrows
Issa Rae
  >  Callie Josephson

Опис:


Пет ликови (Бет Мидлер, Кетлин Девер, Ден Леви, Сара Полсон и Иса Реј) се исповедаат за карантинот што ги допрел нивните животи за време на пандемијата во 2020 г. и за животот во светот на длабоко поделената политика.
Социјално дистанцираната комедија на ХБО, „Крајбрежни елити“ раскажува современи приказни за ликовите кои на различни начини се справуваат со политиката, културата и пандемијата. Бет Мидлер, Кетлин Девер, Ден Леви, Сара Полсон и Иса Реј играат во оваа специјална презентација која го истражува нашиот денешен свет на длабоко поделена политика и универзалната потрага по човечка поврзаност. Оригинално започната во театарот во Њујорк, „Крајбрежни елити“ прави скок од сцената на екранот на почетокот на пандемијата и еволуира во реално време додека се одвиваат невидените настани во 2020 година. Филмот фрла светлина врз пет различни и страсни погледи на работите низ Соединетите Држави. Кога карантинот ги принудува овие ликови да се справуваат со изолацијата, тие реагираат со фрустрација, веселост и интроспекција.
  • Слично за гледање
  • Коментари
  • Send Help

    Send Help (2022)

    комедија

    Follows a young first generation Haitian American struggling to overcome the challenges in Hollywood, while coming to terms with a recent family tragedy.
  • The Comey Rule

    The Comey Rule (2020)

    драма

    Temeljena na knjizi 'A Higher Loyalty' Jamesa Comeyja, bivšeg ravnatelja FBI-ja, nova Showtimeova miniserija The Comey Rule stiže na male ekrane za nešto više od mjesec dana. Comeyjeva knjiga je...

За коментирање мора да бидете пријавени!

    {{message}}

    {{item.title}}