Bus StopPogledaj trailer!

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
6,779%
Bus Stop

Наслов:

Avtobusna postaja

Година:

1956

Жанр:

драма, комедија, љубовен, романса

Траење:

96 мин

Режија:

Joshua Logan

Сценарио:

George Axelrod
, William Inge


Главни улоги:


Marilyn Monroe
  >  Chérie
Robert Bray
  >  Carl
Hans Conried
  >  Life Magazine Photographer
Betty Field
  >  Grace
Eileen Heckart
  >  Vera
Hope Lange
  >  Elma Duckworth
Don Murray
  >  Beauregard 'Bo' Decker
Arthur O'Connell
  >  Virgil Blessing
Max Showalter
  >  Life Magazine Reporter (as Casey Adams)
Arizona State University Sun Devil Marching Band
  >  Themselves

Опис:


Četrti film v ciklu predstavi Marilyn Monroe na točki njene še radikalnejše preobrazbe iz površne in frfotave zvezdnice v igralko, ki si po vključitvi v šolo igre po »metodah Stanislavskega« oziroma Leeja Strasberga v svoje ustvarjanje drzne vnesti tudi protislovne globine in se odmakniti od norm hollywoodske produkcije z improvizacijo. Avtobusna postaja je pravo presenečenje, saj se Monroejeva v njem dokončno poslovi od starega poenostavljenega lika in dostavi bolj kompleksnega. Pred smrtjo bo posnela le še štiri filme.

Beauregard Decker je naiven in neotesan kavboj, ki prvič v življenju zapušča ranč v Montani in se v spremstvu prijatelja Virgila z avtobusom odpravi v arizonsko mesto Phoenix, kjer se bo udeležil tekmovanja v rodeu. Virgil mladeniču omeni, da je čas, da najde dekle in začne družino. Beau si v glavo vcepi, da se ne bo zadovoljil z ničimer slabšim od angela. V mestu se zagleda v pevko Cherie in se odloči, da je prav to dekle, ki ga bo odpeljal s seboj na ranč in z njim preživel preostanek življenja.

Cherie pa tega noče. Je na poti v Hollywood, kjer želi uspeti kot filmska zvezda. Beau ne sliši njenih zavrnitev in jo po zmagi na rodeu nasilno ugrabi ter posadi na avtobus, ki potuje proti Montani. Cherie poizkuša na vsak način pobegniti. V gostilni na osamljenem postajališču, kamor se potniki zatečejo v snežnem metežu, se potniki odločijo rešiti Cherie. Beauregardu se obeta vznemirljiva noč prevzgoje. Naslednje dne vidi, da je značajska sprememba nujna, Cherie pa se končno zaljubi vanj.
  • Слично за гледање
  • Коментари

За коментирање мора да бидете пријавени!

    {{message}}

    {{item.title}}