BuradeoPogledaj trailer!

Филм

комедија, фантазија (2017)

Buradeo

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
6,1
Buradeo

Наслов:

Buradeo

Година:

2017

Жанр:

комедија, фантазија

Траење:

102 мин

Режија:

You-Jeong Jang

Сценарио:

You-Jeong Jang
, Sung-hye Heo
, Seok-Geun Lee


Главни улоги:


Song Young-chang
  >  Uncle
Eunbi Lee
  >  Bit part
Lee Ji-Ha
  >  Uncle's wife
Lee Hanee
  >  Oh Ro-Ra
Ma Dong-seok
  >  Lee Suk-Bong
Jo Woo-jin
  >  Mi-Bong
Lee Dong-hwi
  >  Lee Joo-Bong
Min-seo Kim
  >  Elementary school student 1

Опис:


Two brothers, Lee Suk-Bong and Lee Joo-Bong, meet again for their father's funeral. But instead of reuniting the family, both of them deal with their individual problems. On the way to their hometown they hit a mysterious woman wi...
  • Слично за гледање
  • Коментари (2)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    18.05.2022. 08:12
    Po mom mišljenju ovo je drama i komedija ( elementi fantastike su ubačeni da upotpune i pojačaju narativ, a moglo je i bez toga, ali ni ne smeta).

    Što se opisa tiče, pa hajde da dodam dva brata, stariji kojeg glumi Ma Dong-seok je profesor istorije koji se zadužio jer je kupio opremu i opsesivan je za pronalaženjem blaga, a zbog određene situacije taj poduhvat je osuđen na propast,
    dok mlađi brat koga glumi Dong-hwi Lee radi u građevinskoj kompaniji i optužen je za `proneveru` tj. manipulaciju oko izgradnje auto-puta jer treba da zaobiđe svoj rodni ruralni kraj, a ta trasa je skuplja i zahteva više vremena za izvođenje radova. 

    Otuđena braća (nakon....) se ponovo susreću na putu do svog rodnog mesta (primili su poruke da im je otac preminuo) i pritom autom udaraju misterioznu devojku koju glumi Lee Hanee za koju se čini da je iz tog kraja ali pati od `amnezije`,
    i na kraju dolaze do ognjišta gde trebaju tokom narednih dana da sahrane oca. I jedan i drugi brat će pokušati da iskoriste situaciju da se okoriste, tj. reše svoje probleme i videćemo kuda će ih ti putevi odvesti.

    Ukratko, ovo je satira tradicionalne kulture ruralnih područja, kao i sukob stavova starih i novih generacija, oslobadjanja stega od `tradicionalnog` i putu ka `modernom` (vidimo policajca i njegovu ženu, braću na početku itd.) načinu života.

    Kinematograski elementi su ovde podređeni uvidu koji su autori hteli da dočaraju publici. `Ni na zapadu, ni na istoku ništa novo`, ali simpatično ostvarenje.

    Sve u svemu, meni je zanimljiv film.
    AlexDeLarge2022-05-18 08:26:42
  • titlovi.com
    Approval team
    15.05.2022. 20:44
    Prevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍

{{message}}

{{item.title}}