Book of LovePogledaj trailer!

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
6,1
Book of Love

Наслов:

Knjiga ljubavi

Година:

1990

Жанр:

комедија, љубовен, романса

Траење:

82 мин

Режија:

Robert Shaye

Сценарио:

William Kotzwinkle


Главни улоги:


Lewis Arquette
  >  Mr. Malloy
Danny Nucci
  >  Spider Bomboni
John Achorn
  >  Mr. Joe Twiller
Josie Bissett
  >  Lily
Michael Cavalieri
  >  Ubaldini
Keith Coogan
  >  Crutch Kane
Beau Dremann
  >  Angelo Gabooch
Aeryk Egan
  >  Peanut
Gary Ellenberg
  >  Drainpipe
Tricia Leigh Fisher
  >  Gina Gabooch
Brent David Fraser
  >  Meatball
Jill Jaress
  >  Mrs. Kitty Twiller
Michael McKean
  >  Adult Jack Twiller
John Cameron Mitchell
  >  Floyd
Chris Young
  >  Jack Twiller

Опис:


Jeste li ikada pomislili na vrele letnje noći iz srednjoškolskih dana ili na gimnazijsku ljubav? Džek Tviler jeste u KNJIZI LJUBAVI, urnebesnoj komediji u kojoj se uspešni pisac vraća u svoje gimnazijske dane pedesetih... Kada Džekova žena pokreće tužbu za razvod braka, njegov stari školski drug Krač mu saopštava da je njegova bivša devojka u gradu, pa Džek rešava da pogleda stari školski godišnjak i uspomene počinju da naviru.
Džek (čiji lik tumači Kris Jang) se doselio u grad u svom drugom razredu gimnazije. Veliki siledžija Anđelo Gabuč daje sve od sebe da mu što više oteža stvari. On natera Džeka i Krača da se svuku pred Lili, najlepšom devojkom u školi (čiji lik tumači Džozi Biset iz televizijske serije Melrouz Plejs). Lili je Gabučova devojka i kada Džek pokušava da je osvoji, svaki sledeći pokušaj je još više ponižavajuć od prethodnog. Lili konačno počinje da obraća pažnju na Džeka kada on izvuče "novi" automobil sa dna jezera, što dovodi do trenutne privlačnosti između njih dvoje. Ali na matursko veče Lili dolazi sa Gabučom, pa Džek rešava da povede Đinu, nasilnikovu mlađu sestru. Ispostavlja se da je ona topla i brižna osoba koja podstiče Džeka da ostvari svoj san i postane pisac. Kada se vratimo u sadašnjost, vidimo da Džek u stvari uspeo da osvoji Lili, i da je to žena od koje se sada razvodi, a "devojka koja se vratila u grad" je Đina - njegova jedina i prava ljubav.
U režiji Roberta Šeja (producenta Holivudskog frizera, serijala Strava u ulici Brestova) i produkciji Rejčel Talale (Holivudski frizer, Strava u ulici Brestova 4)
  • Слично за гледање
  • Коментари
  • Ambition

    Ambition (2019)

    трилер

    A young aspiring musician preparing for a competition, is incredibly confidant and gets herself involved in a frightening trap that she has to find her way out of. It raises the question: If an...

За коментирање мора да бидете пријавени!

    {{message}}

    {{item.title}}