Bird BoxPogledaj trailer!
Оцена од корисниците
Средно
6,3
Bird Box

Година:

2018

Жанр:

драма, научна фантастика, трилер, хорор

Траење:

124 мин

Режија:

Susanne Bier

Сценарио:

Eric Heisserer
, Josh Malerman


Главни улоги:


Sandra Bullock
  >  Malorie
John Malkovich
  >  Douglas
BD Wong
  >  Greg
Sarah Paulson
  >  Jessica
Tom Hollander
  >  Gary
Machine Gun Kelly
  >  Felix
Parminder Nagra
  >  Dr. Lapham
Pruitt Taylor Vince
  >  Rick
Jacki Weaver
  >  Cheryl
Lil Rel Howery
  >  Charlie
Rosa Salazar
  >  Lucy
Danielle Macdonald
  >  Olympia
Trevante Rhodes
  >  Tom
Julian Edwards
  >  Boy
Vivien Lyra Blair
  >  Girl

Опис:


Pet godina nakon što je započeo napad vanzemaljaca, mnoštvo je ranjenih, ali i preživjelih, među kojima su Malorie i njeno dvoje male djece. Žive u jednoj napuštenoj kući blizu rijeke i sanjaju o bijegu na mjesto gdje bi mogli biti sigurni. Sada, kada su dječak i djevojčica napunili četiri godine, vrijeme je da pronađu sklonište. No, pred njima je zastrašujuća plovidba rijekom duga dvadeset milja u nesigurnom čamcu, a samo jedan pogrešan izbor značit će kraj. Cijeli put ih nešto prati. Ali da li je to čovjek, životinja ili alien?

Oбработил/ла:

Kneginja
 • Коментари (12)

За коментирање мора да бидете пријавени!

 • VLL72
  Active member
  21.01.2019. 20:12
  I ja se slažem za mirno mesto da je dosta bolji film ali realno i priča je manje glupava! Ovo bi pilo vodu da nema ludaka ili psihopata koji su otporni i kao takvi, mogu lako da istrebe preostale ljude, bez ikakvih problema. Naravno, uzimajući u obzir da živimo u vremenu ludaka i koliko bi ih bilo otpornih.Inače Sandra briljira kao i uvek  [прикажи го целиот коментар]
 • dzabaludin
  Junior translator
  11.01.2019. 15:44
  Obično ne gledam horore, jer su glupavi. Ovdje sam se zezno, jer sam smetnuo s uma da se radi o hororu, a i zavela me poznata glumica. Odgledah sve to do kraja, čak mi i ne bi dosadno (osim što je sve prilično priglupo), [SPOILER] očekujući neki razlog postojanja i rješenja zagonetke, ali, kao što to i biva u horrorima, džaba sam čekao. Glupljeg, besmislenijeg i u konačnici beznadežmog završetka ne viđoh odavno. Al ko mi je kriv, kad gledam horore.
 • 09.01.2019. 18:44
  U pocetku je izgledalo obecavajuce, kasnije dosadnooo. Ne znam zasto je tolika fama na internetu oko tog filma?! Nije cak ni prosecan.