Beverly Hills ChihuahuaPogledaj trailer!

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
3,741%
Beverly Hills Chihuahua

Наслов:

Čivava s Beverly Hillsa

Година:

2008

Жанр:

драма, семеен, комедија, љубовен, романса, авантура

Траење:

91 мин

Режија:

Raja Gosnell

Сценарио:

Jeffrey Bushell
, Analisa LaBianco


Главни улоги:


Jamie Lee Curtis
  >  Aunt Viv
Piper Perabo
  >  Rachel
Manolo Cardona
  >  Sam Cortez
Eugenio Derbez
  >  Store Owner
Gina Gallego
  >  Shelter Director
Ali Hillis
  >  Angela
Marguerite Moreau
  >  Blair
Jesús Ochoa
  >  Officer Ramirez
Maury Sterling
  >  Rafferty
Carmen Vera
  >  Inn Keeper Lady
José María Yazpik
  >  Vasquez
Nick Zano
  >  Bryan
Naomy Romo
  >  Ranger
Omar Leyva
  >  Ranger
Hiram Vilchez
  >  Desk Clerk

Опис:


U Disneyjevoj komediji „Čivava“, Chloe (glas DREW BARRYMORE), čivava odjevena u dijamante koja nosi vunene čarapice toliko uživa u svom luksuznom stilu života da jedva primjećuje Papija (glas GEORGEA LOPEZA), čivavu koja je luda za razmaženim psetom. No kad se Chloe izgubi u Meksiku samo u društvu njemačkog ovčara (glas ANDYJA GARCIE) koji će joj pomoći da pronađe put kući, Papi kreće na jug prema granici – udružujući snage s mješovitom skupinom: tri psa (glasovi PLACIDA DOMINGA, LIUSA GUZMANA i EDDIEJA „PIOLINA“ SOTELA), dva čovjeka (PIPER PERABO, MANOLO VARDONA), prepredenim štakorom (glas CHEECHA MARINA) i nervoznom iguanom (glas PAULA RODRIGUEZA) – da spasi svoju jedinu ljubav.
U ovoj akcijskoj pustolovini, priči o pronalaženju sebe i tome kako biti vjeran onomu što jesi i odakle dolaziš, glume i glumci JAMIE LEE CURTIS kao teta Viv, JOSE MARIA YAZPIK kao loš dečko Vasquesz, MAURY STERLING kao Rafferty, JESUS OCHOA kao policajac Ramirez i EUGENIO DERBEZ kao vlasnik dućana. EDWARD JAMES OLMOS daje glas prijetećem dobermanu El Diablu, LORETTA DEVINE daje glas snobovskoj pudlici Delti, a MICHAEL URIE daje glas pompoznom mopsu Sebastianu.
No prave su zvijezde možda doista međunarodni, besprijekorno istrenirani, ljupki psi glumci – više od njih 200 sveukupno – uključujući mnoge mješance te raznolike pasmine – dobermane, njemačke ovčare, čivave, pudlice, mopsove, kineske kukmaste pse, francuskog buldoga, bernardinca, labradora i jazavčara, između ostalih. Neki su pronađeni u prihvatilištima u Los Angelesu i Meksiku, neki su iskusni holivudski psi.
  • Слично за гледање
  • Коментари (1)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • NEX
    eXtreme member
    21.07.2015. 23:01
    Beverly Hills Chihuahua (2008)

    Čivava sa Beverli Hilsa





    Žanr: Avantura, Komedija, Drama
    Reditelj: Raja Gosnell
    Glavne uloge: Drew Barrymore, George Lopez, Piper Perabo
    Trajanje: 91 minut
    Zemlja: SAD





    Radnja filma:

    Urnebesno zabavna pustolovina počinje kad se Kloe (glas Drew Barrymore), razmažena kujica čivave sa Beverly Hillsa izgubi na odmoru u Meksiku. Papi (glas Georga Lopeze), smešni mužjak čivave koji je ludo zaljubljen u Kloe, odmah skače i kreće prema granici sa Meksikom kako bi je spasao. U međuvremenu, Kloe pomaže Delgado (glas Andy Garcia), njen novi prijatelj i samoimenovani zaštitnik.


    [TUBE]sXvSEVO1Heo[/TUBE]


    Prevod   OVDE



{{message}}

{{item.title}}