Benji the HuntedPogledaj trailer!

Филм

семеен, авантура (1987)

Benji the Hunted

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
6,356%
Benji the Hunted

Наслов:

U potrazi za Benjijem

Година:

1987

Жанр:

семеен, авантура

Траење:

88 мин

Режија:

Joe Camp

Сценарио:

Joe Camp


Главни улоги:


Joe Camp
  >  TV Director (voice)
Mike Francis
  >  TV Cameraman
Nancy Francis
  >  Mary Beth McLaulin
Frank Inn
  >  Himself
Red Steagall
  >  Hunter
Karen Thorndike
  >  Countdown (voice)
Ben Vaughn
  >  Engineer's hand
Guy Hovis
  >  The Balladeer (voice)
Steve Zanolini
  >  Producer (voice)
Benjean
  >  Benji
Ben Morgan
  >  Himself

Опис:


Dječji pustolovni filmo avanturi psa Benjija, koji se nakon brodoloma našao u divljini i tamo želi i ostati da bi se brinuo o troje malih divljih mačkica, mladunaca siročića.

Pas Benji televizijska zvijezda, izgubio se u moru nakon što je njega i njegova trenera Franka Inna pri pecanju zahvatila strašna oluja, izvještava novinarka Mary Beth. Ipak, Frank se nada da je Benji uspio isplivati na kopno, te ga pođe tražiti helikopterom. I bio je pravu. Benji uistinu biva izbačen na kopno, u divljinu, među divlje životinje, gdje odmah po prispijeću zatekne uginulu divlju mačku. Uskoro pronađe i njezina tri mladunčeta, sada siročad, te na se preuzme brigu da skrbi o njima, bez obzira na to što uskoro ugleda Frankov spasonosni helikopter "


Film ispričan gotovo posve bez teksta, posebno je prikladan za malu djecu zbog lakoće praćenja ljupke priče, koja se odmotava polako i jednostavno, poput slikovnice i cijelog niza dražesnih životinja.

Benju The Haunted već je peta suradnju redatelja/scenariste Joea Campa s Benjijem, psom koji je ušao u Animal Actors Hall of Fame . kao pravi glumac. Do sada su snimili filmove: Benji (1974), For the Love of Benji (1977), Benjis Very Own Christmas Story (1978), Oh, Heavenly Dog! (1980), te Benji the Hunted (1987), baš kao i TV-seriju Benji, Zax and the Alien Prince (1983).)
  • Слично за гледање
  • Коментари

За коментирање мора да бидете пријавени!

    {{message}}

    {{item.title}}