Battle of the SexesPogledaj trailer!

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
6,8
Battle of the Sexes

Година:

2017

Жанр:

биографски, драма, комедија, спортски

Траење:

121 мин

Режија:

Jonathan Dayton
, Valerie Faris

Сценарио:

Simon Beaufoy


Главни улоги:


Elisabeth Shue
  >  Priscilla Riggs
Bill Pullman
  >  Jack Kramer
Alan Cumming
  >  Cuthbert 'Ted' Tinling
Fred Armisen
  >  Rheo Blair
Steve Carell
  >  Bobby Riggs
Martha MacIsaac
  >  Jane 'Peaches' Bartkowicz
Eric Christian Olsen
  >  Lornie Kuhle
Sarah Silverman
  >  Gladys Heldman
Emma Stone
  >  Billie Jean King
Andrea Riseborough
  >  Marilyn Barnett
Natalie Morales
  >  Rosie Casals
Mickey Sumner
  >  Valerie Ziegenfuss
Jessica McNamee
  >  Margaret Court
Lauren Kline
  >  Nancy Richey
Fidan Manashirova
  >  Judy Tegart Dalton

Опис:


Во време на будење на сексуалната револуција и женското движење, се одржува тениски меч за светска шампионка во 1973 година.

Oбработил/ла:

icemaher
 • Слично за гледање
 • Коментари (2)

За коментирање мора да бидете пријавени!

 • Rakan
  eXtreme member
  25.02.2018. 16:19
  Tenis je dosadan sport (za gledanje) i u nepovrat izgubljeno vreme, a gledanje filma o tenisu je za nijansu podnošljivije.
  Ema Stoun i Stiv Karel su sjajni i jedini razlog zašto bi se dragocenih dva sata provelo uz ekran. Sve ostalo, od tenisa, preko pedersko, lezbejskih veza i prava, do jurenja unutrašnjih demona u glavnim junacima, toliko je mlako, da se zapitam, da li je baš morao biti snimljen po svaku cenu. Ovaj događaj je već opisan u filmu od pre 15-tak godina, sa Holi Hanter, ali očigledno za novu generaciju kojoj je ovaj događaj iz istorije tenisa (toliko nebitan) postao nepoznanica, morala je i ova verzija da se uradi.

  Dvoje gore pomenutih glumaca su veoma harizmatični da bi mogli da glume i sardine iz konzerve, pa bi bili fantastični. Stiv je veteran, a Ema koja je i oskarovka, pogotovo me dojmi jer je izbegla da bude generacijska slatkica (poput Meg Rajan i Džulije Roberts) i zajedno sa drugom oskarovkom (Dženifer Lorens) kopa dublji rov na nemilosrdnom frontu Holivuda.

  Ocena 7 od 10
 • Platan
  Banned user
  29.12.2017. 02:51
  Kada sam pročitao imena Billie Jean King i Margaret Court, pomislio sam evo dobrog filma o tenisu. Ali kada sam pročitao ime Bobby Riggs, znao sam da od tenisa nema ništa. Ovo je film o jednom veoma važnom segmentu života jedne od najvećih teniserki Billie Jean King, osvajačice 12 GS titula, osnivačice WTA i LGBT aktivistkinje.

  Neverovatno je koliko Emma Stone i Steve Carell liče na Bili i Bobija. Naravno film govori o njihovom velikom meču i rodnoj ravnopravnosti.
  Ema koju inače obožavam, mi nije baš toliko uverljiva u ovom filmu, dok je Stiv odličan.

  Dobar je film. Malo je sapunjasto napravljen, što mi se nije dopalo. Volio bih da je malo tvrđi. Ali, meč koji je centralni događaj filma je i bio jedan veliki šou. Imam utisak kao da su se rediteljaski par Jonathan Dayton i Valerie Faris malo svađuckali dok su radili ovaj film. Opet, pitanje je da li ovo dvoje znaju ili žele li napraviti drugačiji film. Gledajući njihove ranije radove, drže liniju.

  Sve u svemu, preporuka za praznične dane i opuštanje. 7/10.

{{message}}

{{item.title}}