BandoPogledaj trailer!

Филм

акција, трилер, хорор (2020)

Bando

Оцена од корисниците
Одлично!
6,2
Bando

Година:

2020

Жанр:

акција, трилер, хорор

Траење:

116 мин

Режија:

Sang-ho Yeon

Сценарио:

Sang-ho Yeon
, Joo-Suk Park


Главни улоги:


Lee Jung-hyun
  >  Min Jung
John D. Michaels
  >  Evacuation Boat Captain
Gang Dong-won
  >  Jung Suk

Опис:


Natavak kultnog korejskog horora o zombijima, Busanhaeng iz 2016. godine.
Vojnik (Gang Dong-won) sa porodicom beži iz Južne Koreje u Hong Kong, nakon što je zemlju zahvatio virus koji pretvara ljude u zombije. Četiri godine kasnije vraća se na poluostrvo sa svojim zetom (Kim Do-yoon) kako bi pronašao kamion pun novcem.

Oбработил/ла:

IgaBiva

Прочитајте ја рецензијата на филмот Bando:

  • Слично за гледање
  • Коментари (25)
  • Hell's Garden

    Hell's Garden (2021)

    комедија, акција

    Naoko Tanaka je 26-godišnja službenica. Njen posao je uobičajen, ali na njenom poslu su česte nesuglasice između zaposlenih. I ostale službenice su uključene u te borbe. Jednog dana, Naokina...
  • Re dai yu

    Re dai yu (2019)

    драма, љубовен, романса

    Ling je profesorka mandarinskog jezika, koja mora da se brine o svojoj trudnoći nakon vantelesne oplodnje, ali i o svom bolesnom svekru. Polako, ona sve više uplovljava u vezu sa nadarenim studentom...
  • Busanhaeng

    Busanhaeng (2016)

    драма, акција, трилер, хорор

    Додека низ Јужна Кореја се шири зомби-вирус, неколку патници од возот кој патува за Бусан се борат за опстанок во возот и своите голи животи.
  • Cursed

    Cursed (2020)

    драма, фантазија, авантура

    "Ukleta" je serija opisana kao "novo zamišljanje legende o Arturu, ispričane očima Nimue, mlade heroine sa misterioznim darom, kojoj je suđeno da postane moćna (i tragična) Gospa od jezera"...

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • puppet_master
    eXtreme member
    03.06.2021. 21:53
    Iz ponekog ugla, možda i jeste, no meni je teško da je tako okarakterišem samim time što ne kontrolišem išta od te akcije, nisam angažovan na taj način sa filmom. Mada bih rado igrao ovako nešto. Ima šunjanja, pucačine, jurnjave kolima, sve u survival horror tonu, sjajno.
  • dzindzin16
    eXtreme member
    03.06.2021. 21:47
    [QUOTE=puppet_master] Negde mi je i drago što nisam ovih dana ponovio Train to Busan, te sam ovom prišao bez ikakvog očekivanja, niti mi se poređenje sa Busanom nameće u ma kom smislu (pozaboravljah većinu toga ionako). Dakle mahom uživah.

    Sjajne lokacije, scenografija, sviđaju mi se i ti zelenkasto-sivi filteri kamere, film zbilja lepo izgleda. Akcija je prilično dinamična, fini su mi i sami zombiji... Zabavan, najkraće. [/QUOTE]

    Akcija = video igrica!!!
  • puppet_master
    eXtreme member
    03.06.2021. 21:35
    Negde mi je i drago što nisam ovih dana ponovio Train to Busan, te sam ovom prišao bez ikakvog očekivanja, niti mi se poređenje sa Busanom nameće u ma kom smislu (pozaboravljah većinu toga ionako). Dakle mahom uživah.

    Sjajne lokacije, scenografija, sviđaju mi se i ti zelenkasto-sivi filteri kamere, film zbilja lepo izgleda. Akcija je prilično dinamična, fini su mi i sami zombiji... Zabavan, najkraće.

{{message}}

{{item.title}}