BandidasPogledaj trailer!

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
5,762%
Bandidas

Наслов:

Odmetnice

Година:

2006

Жанр:

криминалистички, комедија, акција, вестерн

Траење:

93 мин

Режија:

Joachim Rønning
, Espen Sandberg

Сценарио:

Luc Besson
, Robert Mark Kamen


Главни улоги:


Salma Hayek
  >  Sara Sandoval
Sam Shepard
  >  Bill Buck
Steve Zahn
  >  Quentin
Penélope Cruz
  >  Maria Alvarez
Denis Arndt
  >  Ashe
Audra Blaser
  >  Clarissa Ashe
Ismael 'East' Carlo
  >  Don Diego
Gary Carlos Cervantes
  >  Pedro (as Carlos Cervantes)
Ernesto Gómez Cruz
  >  Brujo
José María Negri
  >  Padre Pablo
Edgar Vivar
  >  Expl. Bank Manager
Dwight Yoakam
  >  Tyler Jackson
Filiberto Estrella
  >  Midget
Yomo Tlazotlalli
  >  Gordo (as Yomo Tlazotlally)
Lenny Zundel
  >  Bernardo

Опис:


Meksiko tijekom druge polovice 19. stoljeća. Samouvjerena Sara Sandoval (S. Hayek) atraktivna je, temperamentna i u Europi klasično obrazovana mlada Meksikanka, pomalo hirovita i razmažena kći bogatog i utjecajnog zemljoposjednika don Diega Sandovala (I. "East" Carlo). Nakon što je doznao da će u njihovom kraju uskoro početi izgradnja željezničke pruge, don Diego je s okolnog zemljišta odlučio milom ili silom potjerati sve siromašne seljake, a za to je unajmio plaćenika i hladnokrvnog revolveraša Tylera Jacksona (D. Yoakam). Jedna od prvih Tylerovih žrtava je skromni seljak Pedro Alvarez (G. Cervantes), pošteni zemljoradnik i otac dobrodušne djevojke Marie (P. Cruz). Nakon što joj Jackson teško rani oca i zapali imanje, Maria odluči pod svaku cijenu osvetiti se. U međuvremenu, Jackson otruje Sarina oca, te preuzme nadzor nad njihovom hacijendom. Shvativši da ima posla s bezobzirnim ubojicom, Salma uspije pobjeći te, i sama odlučna osvetiti se Jacksonu, krene u pljačku banke. Istodobno, na poziv guvernera (H. Elizondo) u Meksiko stiže nespretni njujorški istražitelj Quentin (S. Zahn), zbunjeni mladić zaručen za Clarissu (A. Blaser), kćer poslovnog čovjeka Ashea (D. Arndt). A kad se Sara i Maria istodobno zateknu u pokušaju pljačke banke, dvije će djevojke ujediniti snage i zajednički krenuti u osvetu...

Snimljena u koprodukciji glasovitog i nagrađivanog francuskog redatelja Luca Bessona (Podzemlje, Veliko plavetnilo, Nikita, Leon profesionalac, Arthur u zemlji Minimoya) koji uz Roberta Marka Kamena (serijal Karate Kid, Smrtonosno oružje 3, Šetnja u oblacima, Peti element, Transporter 1 i 2) potpisuje i scenarij filma, akcijska vestern komedija "Odmetnice" dinamično je i ležerno ostvarenje koje osvaja ugođajem i gotovo stripovski pomaknutim situacijama i karakterima protagonista. Pregledna režija uigranog redateljskog dvojca J. Roenninga i E. Sandberga (Dag 1, Kubisten, Max Manus), kao i raspoloženi nastupi P. Cruz (Šunka, šunka, Živo meso, Sve o mojoj majci, Mandolina kapetana Corellija, Vraćam se) i za režiju biografske drame "Frida" za Oscara nominirane S. Hayek (Desperado, Od sumraka do zore, Traffic, Bilo jednom u Meksiku), skladno se nadovezuju. U sporednim su ulogama S. Zahn (Grimizna plima, Daleko od očiju, Imaš poruku, Sile prirode, Sahara) i country-glazbenik D. Yoakama (Oštrica zločina, Hollywoodski murjaci, Tri sprovoda u Meksiku, Lovci na djeveruše), te dramatičar i glumac S. Shepard (Frances, Put u svemir, Paris, Teksas, Čelične magnolije, Slučaj pelikan, Pad Crnog jastreba). Filmsku fotografiju potpisuje Thierry Arbogast (Nikita, Peti element, Grimizne rijeke, Catwoman), a glazbu česti Bessonov suradnik Eric Serra (Zlatno oko, Ivana Orleanska, Wasabi, Rollerball).
  • Слично за гледање
  • Коментари (1)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • Chuck Norris
    eXtreme member
    09.01.2014. 13:32
    Bandidas (2006)




    >> IMDb <<

    Žanr: Akcija, Komedija, Krimi

    Režija: Joachim Rønning, Espen Sandberg

    Glavne uloge: Penélope Cruz, Salma Hayek, Steve Zahn


    Radnja:
    Meksiko tokom druge polovine 19. veka. Samouverena Sara Sandoval atraktivna je, temperamentna i u Evropi klasično obrazovana mlada Meksikanka, pomalo hirovita i razmažena kći bogatog i uticajnog zemljoposednika don Diega Sandovala. Nakon što je saznao da će u njihovom kraju uskoro početi izgradnja železničke pruge, don Diego je s okolnog zemljišta odlučio milom ili silom da protera sve siromašne seljake, a za to je unajmio plaćenika i hladnokrvnog revolveraša Džeksona.

    izvor: rts.rs

    [TUBE]L8siwoipid0[/TUBE]


    >> TITLOVI <<

{{message}}

{{item.title}}