Rambo: Last BloodPogledaj trailer!
Оцена од корисниците
Одлично!
6,126%
Rambo: Last Blood

Наслов:

Rambo:Last Blood

Година:

2019

Жанр:

криминалистички, акција, трилер, авантура

Траење:

89 мин

Режија:

Adrian Grunberg

Сценарио:

Sylvester Stallone
, Dan Gordon
, David Morrell
, Matthew Cirulnick


Главни улоги:


Sylvester Stallone
  >  Rambo
Adriana Barraza
  >  Maria Beltran
Louis Mandylor
  >  Sheriff
Sergio Peris-Mencheta
  >  Hugo Martínez
Paz Vega
  >  Carmen Delgado
Óscar Jaenada
  >  Victor Martinez
Brayden Pindur
  >  Young Man (Party)
Marco de la O
  >  Miguel
Atanas Srebrev
  >  American Merc
Genie Kim
  >  Bar Patron
Pascacio López
  >  El Flaco
Manuel Uriza
  >  Sergio
Fenessa Pineda
  >  Gizelle
Sheila Shah
  >  Alejandra
Owen Davis
  >  Rescue Worker
Aaron Cohen
  >  State Police Captain
Nick Wittman
  >  Jimmy
Yvette Monreal
  >  Gabrielle
Díana Bermudez
  >  Juanita
Alexander Dimitrov
  >  Heli Pilot
Jamieson Urquhart
  >  Young Man (Party)

Опис:


Виетнамскиот ветеран Џон Рамбо(Силвестер Сталоне) преживеал многу потресни работи во својот живот. Сега, живее мирно, едноставно и во изолација. Во најновиот серијал на Рамбо, тој се бори против припадници на мексичкиот картел кои се осмелиле да ја киднапираат ќерка му.

Прочитајте ја рецензијата на филмот Rambo: Last Blood:

  • Слично за гледање
  • Коментари (18)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • puppet_master
    eXtreme member
    10.08.2022. 22:05
    Ok mi je, za kakav akcijaš nekog drugog doba, ne nužno za nešto što bi pozni Rambo film zaslužio ali odgledah ga do kraja bez dosađivanja usput. Premalo mi je sentimenta, očekivao sam ga više, sve je šablonski, na sreću zdravo krvavo, baš kako volim. Prethodni film, iz 2008. mi je bio zabavniji, čak i krvaviji, ovaj iako mračniji, sa standardnim preterivanjem, ipak bliži zemlji, što mi se i nije dopalo. 
  • Stole Haringa
    eXtreme member
    12.01.2020. 02:34
    [QUOTE=Stole Haringa]

      Odgledao sam, nadam se, poslednjeg Staloneovog Ramba koji je opet u svemu naj, naj, naj...Toliko da sam uamlo zaspao u prvom delu filma koji patosiran patetikom do granica izdržljivosti. Stvor nedefinisanih godina, gomila steroidima i ko zna čega još, mesa, Stalone je pored svega rešio da postane deda. Ne biološki, za to je u filmu kasno. I to mu stoji kao piletu gojzerice. Trudio se da bude dobar deka koji komšijsko dete čuva bolje nego svoje, trudio se i trudio i prekardašio. Ono što sledi je tipična škola naive, predvidiva i maltene bez zapleta. Deka je posle dosadne dve trećine filma rutinski odradio posao i na kraju dao omaž samom sebi. Preciznije, filmskom liku koji je poput Rokija najbolji u prvom delu.

      Sam kraj filma koji više liči na vestern je najbolje što sam video od filma koji je dobrim delom sniman u Bugarskoj. Ima u filmu zanimljivih likova koji nisu došli do izražaja. Prvi na spisku je reditelj A.Grinberg koji je debitovao filmom Get the Gringo koji je imao ono što ovaj film nema. Imao je Mel. Gibsona, glumca koji je jedan od onih koji umeju i mogu da isprave sve brljotine koje drugi naprave. Grinberg je pokušao i uspeo da od Bugarske napravi Arizonu i Meksiko, uspeo je da nekako otalja do kraja film u nkojem je Rambo primenio ono što su ameri naučili od Vijetnamaca. Naučili su koliko je važna priprema terena koji je izbušen tunelima. To je neka druga priča. [/QUOTE]


    Preneto iz Dnevnika gledanja filmova.
  • DurmitoracŠljivo
    Active member
    24.12.2019. 11:19
    Ja sam ljubitelj njegovih filmova ali ovaj mi je nekako preslab , zadnjih 20 minuta ok  , ali ostalo vec ispričana priča i viđena ne znam ni sam koliko puta .

{{message}}

{{item.title}}