RosewoodPogledaj trailer!

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
6,3
Rosewood

Година:

2015

Жанр:

драма, криминалистички, мистерија

Траење:

42 мин

Автори:

Todd Harthan


Главни улоги:


Lorraine Toussaint
  >  Donna Rosewood
Jaina Lee Ortiz
  >  Det. Annalise Villa
Gabrielle Dennis
  >  Pippy Rosewood
Anna Konkle
  >  Tara Milly Izikoff
Morris Chestnut
  >  Dr. Beaumont Rosewood, Jr.
Domenick Lombardozzi
  >  Captain Ira Hornstock
Sam Huntington
  >  Mitchie Mendelson
Lisa Vidal
  >  Daisie Villa
Eddie Cibrian
  >  Capt. Ryan Slade
Joy Bryant
  >  Dr. Erica Kincaid
Nicole Ari Parker
  >  Kat
Kamal Angelo Bolden
  >  Joo Joo
Letoya Luckett
  >  Tawnya
Rodney To
  >  Neil
Asante Jones
  >  Detective Vernon

Опис:


Запознајте ги виртуозните приватни патолози. Во средиштето на серијата Роузвуд, која е во продукција на Тод Хартан (Dominion, The Kill Point, Psych) сместена во пулсирачкото секојдневие на Мајами, еден од најтоплите градови во светот, новите постапки кои ги спроведува др. Бјумонт Роузвуд Џр. (Morris Chestnut, Nurse Jackie, франшизата The Best Man), водечки приватен патолог во градот. Брилијантен, ладнокрвен и неизмерно харизматичен, Роузвуд се здружува со прекалената детективка Аналис Вила (Jaina Lee Ortiz, Shooter) за да ги откријат траговите и доказите кои никој друг не може и да им помогне на полициската управа во Мајами да ги реши некои од најсложените случаи. Иако таа е фасцинирана од неговата неверојатна способност, тоа не може да се каже за неговиот оптимизам кој е повеќе иритантен отколку заразен.

Во ординацијата на Роузвуд работи и сестрата “кралица на токсикологија“ Пипи (Gabrielle Dennis, The Game) и специјалистката за ДНК Тара Мили Изикоф позната како ТМИ (Anna Konkle, Man Seeking Woman, Betas) која е вереница на Пипи. Мајката на Роузвуд, Дона (Lorraine Toussaint, Orange Is the New Black) донесува важни одлуки кои ќе ѝ го променат животот, но и длабоко ќе влијае на животите на нејзините деца. Со цврстата рака како матријарх Дона го обединува семејството, а љубовните теми секогаш се главни на нивните собири.
На нивниот тим им се придружува и командирот на полициската управа на Мајами Ира Хорнсток (Domenick Lombardozzi, Breakout Kings, The Wire) кој е одличен лидер на полицискиот тим, но лошо управува со својот приватен живот. Односот меѓу Хорнсток и Роузвуд е прилично комплициран, иако Хорнсток не ја поднесува неговата личност и секогаш оптимистично расположение, сепак му признава за неспорливиот придонес за успехот на полицијата.
Бидејќи самиот се справува со низа сопствени болести, Роузвуд верува дека секој момент во животот, колку и да изгледа дека е небитен, треба да се проживее во целост. Таквата освестеност му овозможува да ги воочи и најситните детали на телата кои другите колеги не ги приметуваат. Она што најмногу го придвижува е тоа што на жртвите некој им го одземал правото на живот.

Oбработил/ла:

icemaher
  • Слично за гледање
  • Коментари (8)
  • Code Black

    Code Black (2015)

    драма

    Серијата е сместена во најзафатениот ургентен центар во Америка, во која персоналот секојдневно се бори со системот за да спасат пациенти и своите идеали.
  • Minority Report

    Minority Report (2015)

    драма, научна фантастика

    Годината е 2065, во Вашингтон, и решавање на случаите е поразлично отколку што некогаш било кога Даш, Артур и Агата работат според инстинктот и можат да ја предвидат иднината. Сега вистината се...
  • The Player

    The Player (2015)

    драма, криминалистички, акција, трилер

    From the executive producers of The Blacklist comes a new edge-of-your-seat Las Vegas thrill ride starring Wesley Snipes and Philip Winchester. Running a high-stakes game of life and death, pit boss...
  • Blood & Oil

    Blood & Oil (2015)

    драма, криминалистички, љубовен, романса

    Били и Коди Лефивер сонуваат за нов живот на висока нога, поради што ќе се преселат во Северна Дакота, во која богатството цвета после најголемото нафтено откритие во историјата на САД. Наскоро...

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • 23.05.2017. 14:48
    Žao, nije na mom rejtingu. Stvarno suviše Američki (olako). Za mlađe mislim super.
  • CSInvestigator
    Translator
    10.05.2017. 19:50
    Otkazano nakon 2. sezone. Wink
  • titlovi.com
    Approval team
    04.05.2017. 22:28
    Druga sezona je prevedena, kanda hvala za prijevode 🍻

{{message}}

{{item.title}}