RavenswoodPogledaj trailer!

ТВ серија

драма, хорор (2013)

Ravenswood

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
6,7
Ravenswood

Година:

2013

Жанр:

драма, хорор

Траење:

43 мин

Автори:

Joseph Dougherty
, Oliver Goldstick
, I. Marlene King


Главни улоги:


Merritt Patterson
  >  Olivia Matheson
Steven Cabral
  >  Raymond Collins
Brett Dier
  >  Luke Matheson
Nicole Gale Anderson
  >  Miranda Collins
Tyler Blackburn
  >  Caleb Rivers
Britne Oldford
  >  Remy Beaumont
Luke Benward
  >  Dillon
Henry Simmons
  >  Simon Beaumont
Meg Foster
  >  Carla Grunwald
Laura Allen
  >  Rochelle Matheson
Brock Kelly
  >  Zachary Springer
Haley Lu Richardson
  >  Tess Hamilton
Sophina Brown
  >  Terry Beaumont
Justin Bruening
  >  Benjamin Price
Jay Huguley
  >  Tom Beddington

Опис:


Од продуцентите на напнатата и врвна драмска серија Pretty Little Liars, ни доаѓа серијата Ravenswood сместена во гратче близу Роузвуд во Пенсилванија (каде што се одвива дејството во Pretty Little Liars), кое со генерации се наоѓа под смртоносна клетва. Петмина странци ќе се најдат поврзани со таа клетва и треба да го истражат таинственото и грозно минато на градот... Пред за тоа да биде предоцна за сите нив.
Инспирирана од Pretty Little Liars, која постојано е оценувана како драмска серија број еден кај клучната публика и поставила рекорд за најмногу коментирања на социјалните медиуми од сите телевизиски серии во историјата на телевизијата, Ravenswood е оригинална серија во која глумат Nicole Gale Anderson, Tyler Blackburn, Brett Dier, Britne Oldford и Merritt Patterson.

На почетокот на серијата откриваме дека гратчето Ravenswood во Пенсилванија сокрива нешто под површината и се продолжува мистеријата започната во посебна епизода на Pretty Little Liars. На патот кон градот Ravenswood, Кејлеб Риверс (Blackburn) ја запознава Миранда Колинс (Anderson) и наскоро тие двајцата сфаќаат дека ги поврзува нешто единствено. Откако ќе одлучи да остане во градот за да помогне на својата нова пријателка, Кејлеб почнува да ја преиспитува својата одлука, посебно откако ќе го запознае непристапниот вујко на Миранда, Рејмонд Колинс (Cabral). Кејлеб има и непријатна средба со локалнио жител Лук Метјусон (Dier), кој се бори со прифаќање на неодамнешна семејна трагедија и скандал кој следувал после тоа, а во кој е опфатена и неговата сестра близначка Оливија (Patterson).

Вознемирени поради она на што сведочеле во ноќта на Прослава на основачот на Ravenswood и опкружени со чудни и натприродни настани, Кејлеб и Миранда започнуваат да го истражуваат тоа бизарно гратче. Нивната прва сојузничка е локалната тинејџерка Реми (Oldford), која има посебен увид во градското минато и почнала да поврзува некои проблематични точки. Но тие петмина тинејџери немаат поим колку животите навистина им се поврзани и што сѐ им подготвува Ravenswood …

Oбработил/ла:

icemaher
  • Слично за гледање
  • Коментари (6)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • dilan_dog
    Senior translator
    26.10.2013. 21:05
    Ako ti tako kažeš... Ne, mislim, nakon one tvoje bravure sa Domovinom... Da, dobro. Hvala, CSI. LOL
  • CSInvestigator
    Translator
    26.10.2013. 20:46
    Ja nisam gledala ni jednu ni drugu, ali mislim da ne moraš LOL
  • dilan_dog
    Senior translator
    26.10.2013. 20:44
    Dobro, a moram li da odgledam te Slatke male bući-bući lažljivice pre nego što počnem da pratim ovu seriju? Pitam jer baš i nemam mnogo slobodnog vremena, a ne bih voleo da nešto, je l' te, važno i značajno propustim. A? Šta kažete?

{{message}}

{{item.title}}