Pretty Little LiarsPogledaj trailer!

ТВ серија

драма, мистерија, љубовен, романса, трилер (2010)

Pretty Little Liars

Оцена од корисниците
Одлично!
7,7
Pretty Little Liars

Година:

2010

Жанр:

драма, мистерија, љубовен, романса, трилер

Траење:

44 мин

Автори:

I. Marlene King


Главни улоги:


Troian Bellisario
  >  Spencer Hastings
Lucy Hale
  >  Aria Montgomery
Ashley Benson
  >  Hanna Marin
Shay Mitchell
  >  Emily Fields
Ian Harding
  >  Ezra Fitz
Sasha Pieterse
  >  Alison DiLaurentis
Laura Leighton
  >  Ashley Marin
Janel Parrish
  >  Mona Vanderwaal
Tyler Blackburn
  >  Caleb Rivers
Holly Marie Combs
  >  Ella Montgomery
Keegan Allen
  >  Toby Cavanaugh
Chad Lowe
  >  Byron Montgomery
Lesley Fera
  >  Veronica Hastings
Torrey DeVitto
  >  Melissa Hastings
Lindsey Shaw
  >  Paige McCullers

Опис:


После исчезнувањето на вештата манипулаторка Алисон (Саша Питерс), серијата го следи животот на шеснаесетгодишните Арија (Луси Хејл), Спенсер (Тројан Белисарио), Хен (Ешли Бенсон) и Емили (Шај Мичел), кои во меѓувреме изгубиле меѓусебен контакт. Но тоа се менува кога ќе почнат да пристигнуваат таинствени пораки од личноста која се потпишува со “А“. Поврзани со некогашното пријателство, паника и збунетоста предизвикана од мистериозните пораки, девојките повторно се обединуваат, иако секоја има своја причина никому да не ја открива својата тајна.

Арија тукушто се вратила во родниот град после престојот во Европа и се обидува да го потисне сознанието за аферата на својот татко Бирон со неговата поранешна студентка. Арија тоа сака да го сокрие од својата мајка Ела, а во меѓувреме нејзиното внимание го привлекува маркантниот професор по англиска книжевност Езра Фиц.

Хана е бунтовничка склона кон неволји, чија мајка Ешли ги презема работите во свои раце во настојување да ја сочува својата репутација и имиџот на својата ќерка.

Спенсер е перфекционист и одлична ученичка која целиот живот се бори со тоа да одржи чекор со своето успешно семејство. Баш поради тоа се чувствува мошне осамено. Се чини дека никој не ја разбира додека не најде вистинско разбирање - во прегратките на вереникот на нејзината сестра.

Емили е спортистка која се обидува да го пронајде своето место во светот, а започнува да се дружи со новата сосетка Маја (Лосон), девојка со слободен дух која неодамна се преселила во старата куќа на Алисон преку патот од улицата. Заканувачките пораки ги обединуваат девојките, а нивниот живот во живописното предградие одеднаш се чини мошне далеку од совршенство, кога лагите и предавстваата ќе почнат да се закануваат на сето она што им е драго. Вистински шок ќе следува кога и после пронаоѓањето на телото на Алисон, пораките не престануваат да пристигнуваат.

Oбработил/ла:

icemaher
  • Слично за гледање
  • Коментари (27)

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • tantal
    eXtreme member
    10.07.2017. 19:51
    Rekao sam 3.7.17.Moje misljenje i dalje je isto.
  • tantal
    eXtreme member
    03.07.2017. 17:43
    Zao mi je da je zavrsena.Mislim da ce kao i mnoge druge (mentalist,fringe) biti mnogo bolje od ovih novih koje dolaze.
  • gacci
    Translator
    03.07.2017. 16:57
    [QUOTE=gacci]Postavljen prevod za 20 epizodu 7 sezone Pretty Little Liars, ujedno i poslednju epizodu serije. Broken Heart
    Bilo mi je veliko zadovoljstvo da prevodim ovu seriju, uživala sam u svakoj prevedenoj liniji i svim pohvalama koje sam dobijala od ljudi koji su strpljivo čekali moje prevode svake nedelje. Ovo je već 6 godina bila i ostaće i dalje moja omiljena serija. lupatupa

    Uživajte u ovoj poslednjoj epizodi. caocao

    "For some reason, this feels like it's the end of something..." (Alison DiLaurentis)

    P.S. prevod za specijalnu epizodu "A-List Wrap Party" će biti gotov za nekoliko dana. Wink
    [/QUOTE]


    Postavljen prevod za posebnu epizodu "A-List Wrap Party" u okviru poslednje - sedme sezone. Uživajte u poslednjoj PLL žurki!zamojuljubav bojanalove

{{message}}

{{item.title}}