ТВ серија

драма, љубовен, романса (2018)

Otday moyu mechtu

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
 
Otday moyu mechtu

Наслов:

Uništeni snovi

Година:

2018

Жанр:

драма, љубовен, романса

Траење:

46 мин

Опис:


Nema industrije koja je više dinamična od modne, a Vika Grigorenko je svesna toga. Ona je ambiciozna i sanja da postane dizajnerka. Ova serija prati njen put ka ostvarenju sna da bude najbolja u svojoj zemlji. Upoznaje se sa porodicom Zborovski i započinje saradnju sa njihovom modnom kućom... ali sve dolazi po ceni mnogo većoj od očekivane! Serija je prepuna intriga, ljubavnih afera i porodičnih izdaja i govori o teškoj priči jedne modne kuće. Da bi uspela, Vika mora da otkrije brojne tajne, postavi sebi teška pitanja, preživi gubitke i šokove. Sve to ima jedan cilj, a to je da shvati koliko je lepo sanjati i biti ostvarenje nečijih snova.
  • Слично за гледање
  • Коментари
  • La chica invisible

    La chica invisible (2023)

    драма, трилер

    A father and daughter involved in the investigation of a murdered teenage girl in the picturesque fictional town of Cárdena, set in Andalusia. The two are forced to put their differences aside and to...
  • Dam

    Dam (2021)

    трилер, хорор

    Smeštena u poljoprivrednu zajednicu u istočnom Kejpu, priča prati Yolu koja se vraća kući iz Čilea na očevu sahranu, samo da bi je susreli duhovi njene prošlosti.
  • Steinheist

    Steinheist (2022)

    документарен

    The biggest corporate scandal in South African history, the fall of Steinhoff led to a loss of R200 billion. Steinheist untangles the story: the investors who were taken in; the victims and the CEO...
  • Eva Lasting

    Eva Lasting (2023)

    драма, љубовен, романса

    Tajanstvena tinejdžerica stigne u školu za dječake u Kolumbiji 1970-ih te počne obarati stereotipe, kršiti pravila... i slamati srca.

За коментирање мора да бидете пријавени!

    {{message}}

    {{item.title}}