BandidosPogledaj trailer!

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
Одлично!
6,5
Bandidos

Наслов:

Bandidas

Година:

2024

Жанр:

криминалистички, акција, авантура

Траење:

51 мин

Главни улоги:


Juan Pablo Medina
  >  Wilson
Andres Baida
  >  Ariel
Alfonso Dosal
  >  Miguel
Sarah Nichols
  >  Nathalie
Nicolás Furtado
  >  Octavio
Mabel Cadena
  >  Inés
Ester Expósito
  >  Lilí

Опис:


Nakon što dva kriminalca Migel (Alfonso Dosal) i Lili (Ester Eksposito) pronađu drevnu mapu, smišljaju hrabar plan: okupljaju bandu lopova da ukradu podvodno blago. Ono se nalazi u olupini španske galije koja je potonula u dubinama Meksičkog zaliva tokom Revolucije. Međutim, oni nisu jedina banda koja traga za blagom. Da bi pronašli blago, prvo moraju da pronađu tri kamena u obliku sunca, meseca i zemlje, koji bi trebalo da im pomognu da reše zagonetku i pronađu put. Lakše reći nego učiniti, jer su im sada na repu policajci koji žele da se postaraju da blago ode na mesto koje mu je namenjeno: u muzej. Trka sa vremenom počinje, dok Migel i njegovi prijatelji čine sve što je u njihovoj moći da prvi nađu željeno blago, koje ima potencijal da zauvek promeni njihove živote. Ali što se više približavaju cilju, to biva opasnije, i moraju da odluče da li je blago vredno da rizikuju živote.

Oбработил/ла:

HiDe
  • Слично за гледање
  • Коментари
  • Dakgangjeong

    Dakgangjeong (2024)

    мистерија, комедија

    A woman steps into an odd machine and becomes - a chicken nugget? Now, it's up to her father and admirer to embark on a zany quest to bring her back.
  • Briganti

    Briganti (2024)

    драма, акција, авантура

    In mid-19th-century southern Italy, a woman forced to go on the run transforms from dutiful wife to the ruthless leader of a group of bandits.
  • Descansar en paz

    Descansar en paz (2024)

    драма, трилер

    Radnja prati porodičnog čoveka Sergija Dajana, vlasnika fabrike koji je upao u dugove koje je nemoguće otplatiti. Jednog dana, Sergio se nađe u središtu terorističkog napada...
  • Venus

    Venus (2022)

    хорор

    Kada go-go plesačica Lucía (Ester Expósito) od svojih mafijaških poslodavaca otme bogatstvo u drogama, uporna potraga mafijaša primorava je da potraži utočište kod svoje otuđene sestre Rociom (Ángela...

За коментирање мора да бидете пријавени!

    {{message}}

    {{item.title}}