La La LandPogledaj trailer!
Наскоро и вашите оцени!
Наскоро и вашите оцени!
8,693%
La La Land

Година:

2016

Жанр:

драма, комедија, љубовен, романса, мјузикл

Траење:

128 мин

Режија:

Damien Chazelle

Сценарио:

Damien Chazelle


Главни улоги:


Claudine Claudio
  >  Karen (Waitress)
Jason Fuchs
  >  Carlo
Ryan Gosling
  >  Sebastian
Trevor Lissauer
  >  Valet
J.K. Simmons
  >  Bill
Terry Walters
  >  Linda (Coffee Shop Manager)
Cinda Adams
  >  Casting Director (First Audition)
Emma Stone
  >  Mia
Jessica Rothe
  >  Alexis
Rosemarie DeWitt
  >  Laura
Amiée Conn
  >  Famous Actress
Thom Shelton
  >  Coffee Spiller
Sonoya Mizuno
  >  Caitlin
D.A. Wallach
  >  '80's Singer
Callie Hernandez
  >  Tracy

Опис:


La La Land je moderna ljubavna priča majstorski napravljena kao oda glamuru i emocijama iz filmskih klasika. Priča je o susretu mladića i devojke i njihovoj težnji da uspeju u gradu slavnih – jazz pijanista i nadobudna glumica odbacuju svakodnevne običaje i kreću na nesputano plesno i muzičko putovanje upustivši se u ljubavnu aferu koja će im promeniti živote. Film počinje tamo gde sve inače počinje u Los Anđelesu: na ulici. Tu Sebastijan (Rajan Gosling) susreće Miu (Ema Stoun), u saobraćajnom kolapsu uz iritantno trubljenje koje simbolizuje haos njihovih života. Oboje su fokusirani na jedva ostvarive snove koji su životna snaga tog grada: Sebastijan koji pokušava da zainteresuje ljude za klasični jazz u 21. veku i Mia koja želi rasturiti barem jednu audiciju. Niko od njih nije očekivao da će njihov susret biti sudbonosan i odskočna daska za ono što kao pojedinci nisu mogli da ostvare . Njihove odluke i postupci koje čine u želji za ostvarenjem svojih snova uvode nas u zanosan svet u La La Landu koji nam uz pomoć svetla, boje, zvuka, muzike i teksta pokazuje put do sreće kojoj svi mi težimo…i bol zbog neostvarenih želja koje nikada nećemo prežaliti.

Oбработил/ла:

IgaBiva
 • Слично за гледање
 • Коментари (7)
 • Moonlight

  Moonlight (2016)

  драма

  Priča o ljudskoj povezanosti i samootkrivanju, koja prikazuje život mladog crnca, od djetinjstva do odrasle dobi, dok nastoji naći svoje mjesto u svijetu, odrastajući u gruboj četvrti Miamija.
  Високо оценет филм!
 • Crazy, Stupid, Love.

  Crazy, Stupid, Love. (2011)

  драма, комедија, љубовен, романса

  На четириесет и кусур години, Кал Вивер го живее својот сон. Тој има добра работа, убава куќа, супер деца, како и брак со својата симпатија од средно училиште. Но кога Кал дознава дека жена му Емили...
 • Hidden Figures

  Hidden Figures (2016)

  биографски, драма, историски

  Tri naučnice, crnkinje, osiguravaju NASA-i važne matematičke podatke, potrebne za lansiranje prve uspešne svemirske misije.
  Високо оценет филм!
 • Fences

  Fences (2016)

  драма

  1950-ih u Pittsburghu, bivši igrač Crnačke lige, koji sada radi kao smetlar, muči se zbrinuti obitelj i suočiti s događajima u životu.

За коментирање мора да бидете пријавени!

 • StefanHD
  member
  24.04.2017. 21:49
  Zasto 8,3* na imdb-u ne znam. Ja sam mu dao 6. Ne vidim zasto je toliko dobar. Kao mjuzikl je sasvim ok, mislim da su ljudi preterali izvikanoscu kao i nagradama. Prica mi je onako.
 • miomika
  member
  24.04.2017. 17:41
  neloše....ljubavni film
 • 24.04.2017. 16:45
  Odličan film,sve preporuke