Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Оцена од корисниците
-
6,9
Insulaire

Наслов:

Ostrvljanin

Година:

2018

Жанр:

биографски, авантура, документарен

Траење:

92 мин

Режија:

Stéphane Goël

Сценарио:

Antoine Jaccoud
, Stéphane Goël


Главни улоги:


Mathieu Amalric
  >  Alfred von Rodt
Pedro Lenz
  >  Alfred von Rodt

Опис:


Robinzon Kruso je malo ostrvo, par stotina kilometara udaljeno od čileanske obale gde je 1704. godine škotski moreplovac Aleksandar Selkirk doživeo neverovatno iskustvo koje je inspirisalo istoimeni roman Danijela Defoa. Godine 1877. ostrvo postaje vlasništvo mladog švajcarskog aristokrate, Alfreda fon Rodta, potvrđenog optimiste, neumornog istraživača i neospornog buntovnika koji je osmišljavao nove projekte u nadi da će razviti resurse svog komada stene. Stanovnici ostrva nisu ni Čileanci ni Švajcarci, ali su jako vezani za svoj identitet i odbacuju sve što dolazi „spolja“ - životinje, biljke i ljude. Ovo je film o utopiji života nalik na snove, zasnovanog na „čistoći“ njegovih stanovnika i okoline.

Oбработил/ла:

VaLeRy1st
  • Слично за гледање
  • Коментари (1)
  • Silent as the Grave

    Silent as the Grave (2023)

    драма, криминалистички, мистерија

    A relentless documentary filmmaker struggles to unravel the mystery of his uncle's death, but an unknown enemy is intent on keeping the truth buried.
  • Lúa vermella

    Lúa vermella (2020)

    драма, фантазија, хорор

    In a village where the sea and the moon are near, there was a monster, three witches, many ghosts and a shipwrecked man.
  • Blanquita

    Blanquita (2022)

    драма

    Blanca živi u hraniteljskom domu za maloletnike koji vodi otac Manuel. Seksualni skandal koji uključuje biznismene i političare stavlja Blancu i Manuela u žižu medija, pretvarajući Blancu u...
  • Zelazny most

    Zelazny most (2019)

    драма

    Kako bi proveo noć sa svojom ljubavnicom, nadzornik šalje njenog muža i svog kolegu u opasni rudnik uglja. Nakon obrušavanja, rudar ostaje zarobljen sa malim šansama za povratak.

За коментирање мора да бидете пријавени!

  • titlovi.com
    Approval team
    18.11.2023. 22:49
    Prevod je uradio VaLeRy1st ✨

{{message}}

{{item.title}}